Justin Bieber:

Justin Bieber raser nok en gang mot paparazziene

- Hva er galt med deg?!

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): For tiden befinner den verdensberømte popstjernen, Justin Bieber (23), seg i Sunshine Coast i Australia, hvor han mandag hadde en konsert for den australske fansen i «Suncorp Stadium».

Det er på den luksuriøse øya, «Makepeace Island», superstjernen ironisk nok bor under oppholdet.

En paparazzi skal ha kommet litt for nære superstjernen og forstyrret hans fredfullhet, da det gikk en kule varmt for Bieber.

Det er britiske News First som først omtalte saken og fikk det på film.

- Vil du si hei til fansen din Justin? Spør paparazzien.

- Fuck off, fuck you! Hva er galt med deg? Svarte bieber i det han veivet og viste fingeren til fotografen.

  • Se video øverst i saken!
SINT: Justin Bieber blir sint på en av Paparazzifotografene og viser han fingern. Foto: NTB Scanpix.
SINT: Justin Bieber blir sint på en av Paparazzifotografene og viser han fingern. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ikke første gangen

Det er ikke første gangen Bieber lager store overskrifter i mediene. Opptil flere ganger har vi sett popstjernen i sinne-aksjon - ikke bare mot paparazziene - men også mot fansen.

Og det siste året har virkelig vært turbulent for popstjernen som blant annet i oktober i fjor stormet av scenen i Manchester i London og raste mot fansen.

Ifølge Manchester Evening News forsøkte popstjernen å forklare hvorfor turnéen hans kalles «The Purpose World Tour», men fansen skal ikke ha vært spesielt interessert i å lytte til sitt idol. Dermed stormet han av scenen.

I OSLO: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo i 2015. Mange hundre gråtende jenter sto igjen himmelfallen og forbannet. Foto: Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
I OSLO: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo i 2015. Mange hundre gråtende jenter sto igjen himmelfallen og forbannet. Foto: Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Dette skjedde imidlertid rett etter det store Norge-besøket, som vi neppe kommer til å glemme.

«Baby»-sangeren hadde nemlig gjestet TV 2-talkshowet «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg, hvor han etterpå skulle holde en intimkonsert med fem-seks sanger foran et eksklusivt publikum på Chateau Neuf i Oslo.

Men etter én eneste sang brøt Bieber avtalen med TV 2 og stormet av scenen.

Justin Bieber stormer av scenen i Norge. Vis mer

Slo en fan

Det hele toppet seg for fansen det året da popstjernen en måned senere, i november, slo til en fan da han skulle holde en konsert i Barcelona.

I bilen på vei til arenaen Palau Sant Jordi i den spanske byen, slo sangeren ifølge Daily Mail til en mannlig fan så han begynte å blø.

Den uheldige tilhengeren utelukket ikke saksmål den gangen, og ifølge BBC uttrykket han sin skuffelse over Bieber.

- Dette er nå i mine advokaters hender. De vil håndtere det, så jeg kan ikke utlevere mer informasjon nå, sa han til radioprogramleder Julia Otero, ifølge nettstedet.

Årene før var Bieber også innblandet i blant annet fyllekjøring hvor han ble arrestert.

Klipp av Justin Bieber i ulike sammenhenger i forbindelse med at han ble arrestert av politiet i USA. Video licensed from Splash TV Vis mer

Les også: - En sexfilm på avveie er det siste hun trenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer