Justin Bieber kobles med ny skjønnhet

Popstjernen og den australske modellen Sahara Ray tilbringer for tiden hete dager på Hawaii.

NY DAME: Justin Bieber har den siste tiden blitt avbildet en rekke ganger sammen med den vakre bikinimodellen Sahara Ray.  Foto: NTB scanpix
NY DAME: Justin Bieber har den siste tiden blitt avbildet en rekke ganger sammen med den vakre bikinimodellen Sahara Ray. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Sorry»-sangeren Justin Bieber (22) er kjent for sin appetitt på vakre kvinner, og har ofte en ny skjønnhet i sikte.

Den siste tiden har popstjernen blitt avbildet en rekke ganger sammen med den australske bikinimidellen Sahara Ray, noe som får romanseryktene å svirre for fullt. 

Denne helgen ble duoen avbildet under en ferie på Hawaii, der de blant annet tok et nakenbad sammen. 

Kun dager før delte Bieber også en videosnutt på sin Instagram-profil der Sahara og andre bikinikledde skjønnheter leker seg i et svømmebasseng: 

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge nettstedet Daily Mail skal Bieber ha punget ut svimlende 80.000 kroner for en gigantisk villa på den idylliske øya, der sangstjernen og Sahara ferierte sammen med flere vakre modeller.

Biebers kamerat Cedric Benaroch og hans kjæreste, Madison Blampied, var noen av de som var sammen med de ferske turtelduene på ferien. 

Sahara har tidligere vært koblet med blant andre artist Cody Simpson (19) og modell Jordan Barrett (19). Sistnevnte er ekskjæresten til Paris Hilton.

Saken fortsetter nedenfor.

Aloha

Et bilde publisert av Sahara Ray (@sahara_ray)

Damemagnet

Det er langt ifra første gang Justin Bieber har blitt koblet med en vakker modell. I januar vakte han oppsikt da han delte et hett kyssebilde med modell Haily Baldwin (19). 

De to skal ha vært et par tiden etter, men etter kun noen måneder uttalte Baldwin at forholdet var over, fordi hun synes det var vanskelig å date en verdensberømt stjerne.

Saken fortsetter nedenfor.

Popidolet har også hatt et av-og-på forhold med sanger Selena Gomez (24) i en årrekke, men de gjorde det ordentlig slutt i 2013.

Eksene har sterke følelser for hverandre ennå, snakker ofte om hverandre i intervjuer, og ble sist sett hånd i hånd sammen i november.

TURBULENT FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et svært profilert par, men etter en turbulent periode, gikk de offentlig fra hverandre i 2013.  Foto: Afp
TURBULENT FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et svært profilert par, men etter en turbulent periode, gikk de offentlig fra hverandre i 2013. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har stort sett alltid hatt kjæreste

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer