Justin Bieber kobles med 17 år gammel kjendisdatter

Kun dager etter popstjernen var på Hawaii-ferie med australsk modell, ble han avbildet hånd i hånd med vakre Sofia Richie.

MYE SAMMEN: Justin Bieber og vakre Sofia Richie ser ut til å nyte hverandres selskap. Her er de avbildet under en gåtur i sola onsdag denne uken. Foto: wenn.com
MYE SAMMEN: Justin Bieber og vakre Sofia Richie ser ut til å nyte hverandres selskap. Her er de avbildet under en gåtur i sola onsdag denne uken. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke tilbrakte popstjernen Justin Bieber (22) hete dager på Hawaii med den australske modellen Sahara Ray, noe som fikk romanseryktene til å svirre.

«Sorry»-sangeren er imidlertid kjent for å fly fra blomst til blomst med relativt hyppig mellomrom. 

Denne uken har nemlig Bieber tilbrakt mesteparten av tiden sin sammen med den vakre modellen Sofia Richie (17), som er datteren til artist Lionel Richie (67).

Tidligere denne uken publiserte nettavisen The Sun bilder av Justin og Sofia mens de holdt hender under en tilsynelatende trivelig strandtur. 

Tidlig morgenen etter ble 17-åringen tatt på fersken da hun forlot Biebers hus ikledd en pyjamasbukse, noe som får flere utenlandske medier til å spekulere i om hun kan ha overnattet hos den populære sangeren. 

Saken fortsetter nedenfor.

L-train

Et bilde publisert av Sofia Richie (@sofiarichie)

Bryr seg ikke om aldersforskjellen

Det er tydelig at de unge stjernene liker hverandres selskap, for også onsdag ble de avbildet sammen da de gikk en tur i Los Angeles. 

Ifølge nettstedet Hollywoodlife.com er det flere fans som er bekymret over at 17 år gamle Sofia dater kvinnebedåreren - som er fem år eldre enn henne.

- Sofia har kun venner som er eldre enn henne. De fleste av hennes nærmeste venner er i 20-årene, og flere også i 30-årene. Aldersforskjellen mellom dem har derfor ikke noe å si, sier en kilde til nettstedet.

Verken Justin eller Sofia har foreløpig kommentert de seneste romanseryktene. 

Saken fortsetter nedenfor.

NOE MER ENN VENNSKAP? Justin Bieber og modell Sofia Richie har blitt avbildet sammen hver dag den seneste uken, noe som får flere til å spekulere i om de er et nytt par.  Foto: wenn.com
NOE MER ENN VENNSKAP? Justin Bieber og modell Sofia Richie har blitt avbildet sammen hver dag den seneste uken, noe som får flere til å spekulere i om de er et nytt par. Foto: wenn.com Vis mer

Kvinnebedårer

Det er ikke første gang Justin Bieber kobles med en kjendisdatter. I januar vakte han oppsikt da han delte et hett kyssebilde med modell Hailey Baldwin (19), som er datteren til skuespiller Stephen Baldwin (50).

De to skal ha vært et par tiden etter, men etter kun noen måneder uttalte Baldwin at forholdet var over, fordi hun synes det var vanskelig å date en verdensberømt stjerne.

Popidolets mest omtalte forhold er imidlertid av-og-på forholdet med sanger Selena Gomez (24), som det for alvor ble slutt med i 2013.

PROFILERT PAR: Selena Gomez og Justin Bieber hadde et turbulent forhold i en årrekke. De snakker imidlertid fortsatt om hverandre i intervjuer, selv om det er tre år siden forholdet tok slutt.  Foto: Afp
PROFILERT PAR: Selena Gomez og Justin Bieber hadde et turbulent forhold i en årrekke. De snakker imidlertid fortsatt om hverandre i intervjuer, selv om det er tre år siden forholdet tok slutt. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Justin Bieber kobles med ny skjønnhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer