Justin Bieber kaster klærne igjen

Popstjernen stiller i underbuksa i ny reklamekampanje for Calvin Klein.

NYE BILDER: Popstjernen Justin Bieber stiller opp i undertøyet for den nyeste undertøyskolleksjonen til Calvin Klein.  Foto: Calvin Klein/Tyrone Lebon
NYE BILDER: Popstjernen Justin Bieber stiller opp i undertøyet for den nyeste undertøyskolleksjonen til Calvin Klein. Foto: Calvin Klein/Tyrone Lebon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sist gang popstjernen Justin Bieber (21) stilte opp som modell for klesmerket Calvin Klein sin undertøyskolleksjon, fikk han mye tyn for bildene. 

Det var nemlig flere amerikanske medier som hevdet at bildene var redigert, slik at popstjernen skulle se mer veltrent ut enn han egentlig er.

Til tross for den tidligere kritikken, har ungpikeidolet valgt å stille i underbuksa i nok en undertøyskampanje for Calvin Klein, denne gangen for våren 2016.

Bildene er tatt av den kjente fotografen Tyrone Lebon. 

Koker på Instagram

«What Do You Mean?»-stjernen har delt et bilde fra kampanjen på sin Instagram-konto, og kommentarene strømmet raskt inn i kommentarfeltet. 

- Jeg trenger noen minutter til å plukke opp kjeven fra gulvet, skriver en målløs fan til undertøysbildet. 

- Jeg dør nærmest av dette bildet, skriver en annen fan.

- Han er FOR heit, skriver en tredje person i bildets kommentarfelt. 

I flaunt in #mycalvins. Introducing the @CalvinKlein spring 2016 campaign

Et bilde publisert av Justin Bieber (@justinbieber)

Saken fortsetter nedenfor.

I skrivende stund, knappe 12 timer etter at Bieber publiserte bildet på Instagram, har det allerede høstet over 1,2 millioner «likes».

Det er fortsatt et stykke igjen før popstjernen slår venninnen Kendall Jenners (20) Instagram-rekord. Sommeren 2015 publiserte nemlig Kendall et bilde som nå har 3,4 millioner «likes».

Men om Bieber-fansens «likes»-storm ikke stilner med det første, kan 21-åringen passere toppmodell Kendalls rekord innen fredag denne uken.

Flere stjerner kaster klærne 

Den tatoverte gullstrupen stiller ikke alene som modell for den kommende undertøyskolleksjonen.

Med seg på laget har han blant andre rapperen Kendrick Lamar (28), sangeren FKA Twigs (28) - og supermodell Kendall Jenner. Sistnevnte har foreløpig kun delt en videosnutt fra Calvin Klein-jobben på Instagram. Klippet har fått 800 000 «likes» de første 13 timene etter publisering.

Viser gjerne hud

Den kjekke popsangeren ser ikke ut til å ha noe imot å kaste klærne i tide og utide. Under den årlige veldedighetsgallaen Fashion Rocks i 2014, kledde Bieber av seg til underbuksa midt på scenen.

Side om side med den nederlandske supermodellen Lara Stone (30) ga han publikum en «striptease» på scenen, da han skulle introdusere fram artisten Rita Ora (25).

Den gang var det programleder Ryan Seacrest (41) som nevnte hvor glad Justin er i å vise seg frem i Calvin Klein-undertøy på sosiale medier, skrev HollywoodLife. 

- Er dette kult?, spurte Bieber spøkefullt Lara Stone, mens han begynte å kle av seg dressjakken, buksen og sokkene.

Den flotte supermodellen nikket bekreftende, og også publikum jublet med, da Bieber til slutt sto i bare underbuksa og flekset musklene. 

«Strippet akkurat på riksdekkende TV, det var ikke planlagt! Hahahaha», skrev han til følgerne sine på Instagram kort tid etter showet.

UVENTET STUNT: Justin Bieber strippet spontant på scenen ved siden av modellen Lara Stone.  Foto: NTB scanpix
UVENTET STUNT: Justin Bieber strippet spontant på scenen ved siden av modellen Lara Stone. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Lettkledd Britney overrasket på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer