Justin Bieber i het flørt med Hailey Baldwin

Nå raser fansen!

MER ENN BARE VENNER? Justin Bieber og Hailey Baldwin har vært venner i lang tid, men i juleferien har duoen feriert sammen og begge har postet hete bilder av turen på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
MER ENN BARE VENNER? Justin Bieber og Hailey Baldwin har vært venner i lang tid, men i juleferien har duoen feriert sammen og begge har postet hete bilder av turen på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Justin Bieber (21) befinner seg for tiden i Karibien hvor han har kost seg på begge de eksotiske øyene St. Barts og Anguilla.

Med ham på turen er også modellen Hailey Baldwin (19), som er datter av Hollywood-stjernen Stephen Baldwin (49), og hun har i løpet av de siste dagene dukket opp på en rekke av popstjernens Instagram-bilder.

Noe som ikke er spesielt merkelig ettersom duoen har vært nære venner i mange år.

Men da Justin søndag plutselig postet dette bildet hvor han kysser og holder lidenskapelig rundt henne, ble fansen tatt fullstendig på senga.

 

Fansen fortviler

I skrivende stund har det kommet nærmere 350.000 kommentarer under bildet, og der tømmer skuffede jenter hjertet sitt.

- Jeg er en Belieber, men dette er ikke greit. Jeg hater ikke Hailey, men hun er en bitch. Vet du hvorfor? Først var hun sammen med Adam, og nå deg. OMG! tordner en.

- Jeg gråter nå.

- Jeg hater dette! Hva er galt med deg, Justin? Det er ikke nødvendig å poste et bilde hvor du kysser noen andre bare for å gjøre Selena sjalu. Jeg elsker deg og vet at du er lykkelig, men dette viser at du er en liten drittunge, og ikke moden nok til å skjule ditt nye forhold slik som Selena gjør.

- JEG ER SÅ SJALU!

- Neeeeeeeei! Jeg elsker deg, Justin!

- Du kan godt poste dette bildet og late som om du ikke bryr deg, men VI vet alle sammen, og DU vet selv, at du fremdeles er vilt forelsket i Selena!

- Alle må slappe helt av. Justin vet ikke en gang at halvparten av dere eksisterer. Jeg ler meg i hjel. Dere friker ut uten grunn, deler enda en jente.

Fleretil E! News.com den gang.

- Folk er gale. Jeg er super singel og dette er min gode venninne, hvis ikke ville dere ha visst det, skrev Bieber under et bilde av dem sammen i fjor.

 

#squadgoals

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

I tre år hadde Bieber et svært offentlig av-og-på forhold til Selena Gomez (23) før de gjorde det ordentlig slutt i 2013.

Men eksene har sterke følelser for hverandre ennå, snakker ofte om hverandre i intervjuer, og ble sist sett hånd i hånd sammen i november.

New Years

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

LES OGSÅ: Justin Biebers etterlysning fikk store følger for Cindy (17)

EKS-KJÆRESTEN: - Jeg er lei av å snakke om forholdet til Justin. Jeg så aldri for meg at livet mitt skulle bli en historie i ukebladene, uttalte Selena GOmez nylig. Foto: Reuters
EKS-KJÆRESTEN: - Jeg er lei av å snakke om forholdet til Justin. Jeg så aldri for meg at livet mitt skulle bli en historie i ukebladene, uttalte Selena GOmez nylig. Foto: Reuters Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer