GODE VENNER: Både Justin Bieber og Kendall Jenner er noen av verdens mest profilerte stjerner. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Både Justin Bieber og Kendall Jenner er noen av verdens mest profilerte stjerner. Foto: NTB ScanpixVis mer

Justin Bieber har overtatt Instgram-rekorden

Justin Bieber har overtatt Kendall Jenners rekord.

SEOGHØR.NO: I juni i fjor jublet Kendall Jenner (20) da hun satte rekord med flest likes på  bildedelingstjenesten Instagram.

Bildet var av realitystjernen og modellen i en brudekjole med lukkede øyne og håret dandert slik at det formet syv hjerter.

Kendall satte den gang rekord med 2,6 millioner likes - og slo dermed storesøster Kim Kardashian (36) som tidligere hadde tronet på toppen med brudebildet av seg selv og Kanye. Det var nemlig «bare» likt 2,4 millioner ganger.

- Ta den, Kim og Kanye! skrev 20-åringen på Twitter etter at rekorden var et faktum.

Saken fortsetter under bildet.

RYKKET NED PÅ ANDREPLASS: Dette bildet av Kendall Jenner har ikke lenger førsteplassen som mest likte bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix
RYKKET NED PÅ ANDREPLASS: Dette bildet av Kendall Jenner har ikke lenger førsteplassen som mest likte bilde på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bieber slo Kendall med 7.000 likes

Men etter og ha sittet på «flest likes»-rekorden i nesten ett år, må Kendall nå seg seg slått av kompisen Justin Bieber (22).

I mars ls popstjernen ut et uklart og gammelt «throwback»-bilde hvor han kysser Selena Gomez (23) - noe som satte fart i de evigvarene kjærlighetsryktene mellom eksene igjen.

Feels

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

- Føler, står det som tekst.

 
 

Seks uker etter at Justin publiserte bildet har det nå sneket til seg topp-plasseringen på listen over mest likte Instagram-bilder - med rundt 7.000 flere likes enn Kendalls, melder UsWeekly.com.

Duoen har vært venner i en årrekke og begge to er svært aktive og populære på sosiale medier.

Mens Bieber i skrivende stund har 66, 9 millioner følgere på Instagram, har Kendall 56, 2 millioner.

LES OGSÅ: Kendall Jenner tok pusten fra alle på president-middag

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.