HAS LEFT THE BUILDING: Justin Bieber i bilen til Telenor Arena i ettermiddag. Her holder han sin siste konsert i denne omgang. Foto: Marius Gulliksrud
HAS LEFT THE BUILDING: Justin Bieber i bilen til Telenor Arena i ettermiddag. Her holder han sin siste konsert i denne omgang. Foto: Marius GulliksrudVis mer

Justin Bieber har forlatt luksus­villaen og inntatt Telenor Arena

Spiller sin siste konsert i Norge i kveld.

NESØYA: Etter at Dagbladet tidligere i dag kunne avsløre Justin Biebers strengt bevoktede bosted på Nesøya i Asker, har han nå forlatt luksusvillaen og dratt til Telenor Arena.

Litt over 16.30 forlot superstjerna strandeiendommen i bil og satte kursen mot konsertstedet hvor han skal underholde godt over 20 000 fans i kveld.

Selv om luksusvillaen eid av Europris-arving Dag Høili har egen båtplass, tok altså ikke Bieber sjøveien til Telenor Arena.

Om det fordi han er redd for vann, vites ikke. Ting kunne imidlertid tyde på at så ikke var tilfelle da han i går kveld holdt den første av denne omgangens to norgeskonserter.

Vannplask

Bieber viste nemlig at han har den humoristiske sansen intakt, da han på ironisk vis plasket ned danserne sine, deriblant norske Mona Berntsen, med vann. Sist gang Bieber gjestet landet var altså en vanndam en av grunnene til at han sprang av scenen.

Berntsen var iført en hvit t-skjorte med det norske flagget på, og da Bieber hørte jubelbruset fra publikum ga han sin norske danser en ekstra lang klem.

BODDE PÅ NESØYA: Her har Justin Bieber bodd mens han var i Norge. Foto:  Andreas Fadum
BODDE PÅ NESØYA: Her har Justin Bieber bodd mens han var i Norge. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Deretter la han henne ned på scenegulvet, og dynket henne i vann sammen med de andre danserne.

Backstage-krav

Dagbladet har også fått tilgang til artistens rider, og Bieber har noen helt spesielle krav i forkant av de to konsertene i Norge.

Det første en kan notere seg er 22-åringens strenge møbelvalg. Bak scenen krever han nemlig å ha et stort kjøleskap, tre kaffebord, en kleshenger og et stort speil.

Dessuten vil popidolet helst ha åtte støpsler, fire lamper og Internett tilgjengelig.

Biebers mest spesielle krav på møbelfronten beskrives på rideren som «en komfortabel loveseat». Dette kan oversettes til en toseters sofa.

Ingen godteri

Likevel er det hva Bieber ønsker å spise som kanskje er listas artigste del. Nederst står nemlig følgende tekst:

«IKKE MER GODTERI! Ha heller cashewnøtter, mandler og andre nøtter der. De skal være individuelle og økologiske + fruktfat. Druer og bananer», har noen skrevet på lista.

Mye tyder derfor på at artisten har lagt godteri på hylla for nå.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: Her bor Bieber i Oslo