Justin Bieber frastjålet kamera og pc

Nå skal et nakenbilde av popstjernen ha funnet veien til internett.

FORTVILET: Justin Bieber er fortvilet etter at hans personlige PC og kamera har blitt stjålet. Foto: DISTR. STELLA PICTURES
FORTVILET: Justin Bieber er fortvilet etter at hans personlige PC og kamera har blitt stjålet. Foto: DISTR. STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   En dag etter at Justin Bieber (18) twitret at hans personlige kamera og laptop, som inneholdt personlig innhold, ble stjålet, flyter det nå et nakenbilde, som tilsynelatende skal være av popstjernen, på Twitter.

Mens noen av Biebers kvinnelige fans kanskje håpet på en sex-video, stilles det nå spørsmål rundt om bildet er ekte.

Justin Bieber har så langt ikke kommentert bilde.

Twitterinnlegget, som senere har blitt fjernet, viste en naken ung manns mage og underliv. Mannen på bildet skal ha hatt en lignende tatovering som popstjernen.

Derimot har noen «Beliebers» kommentert at den nakene mannens navle er annerledes enn Justin sin, og at brystvortene rett og slett ikke stemmer overens med popstjernen sine. De legger også til at taoveringen enkelt kan ha blitt lagt til i Photoshop, og at bilde lå ute på nett før Biebers pc og kamera ble stjålet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Justin Bieber kastet opp på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer