Justin Bieber fikk nok av hysteriske fans

- Det er så frekt når dere skriker, sa artisten på konsert i England.

FIKK NOK: Da Justin Bieber stod på scenen i Birmingham mandag, ble popstjerna irritert på den hysteriske fansen og bad dem være stille. Her er han på scenen i København i starten av oktober. Foto: Epa
FIKK NOK: Da Justin Bieber stod på scenen i Birmingham mandag, ble popstjerna irritert på den hysteriske fansen og bad dem være stille. Her er han på scenen i København i starten av oktober. Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kanadiske popstjernen Justin Bieber (22) ble beryktet i Norge da han i fjor høst stormet ut fra en opptreden i Oslo etter at det ble sølt vann på scenen.

Dette er ikke den eneste gangen «Sorry»-sangeren har fremstått som noe hårsår når det gjelder publikums oppførsel på konsertene hans.

Like etter at han skapte overskrifter med sjokkexiten i Oslo i fjor, skrev Mirror at Bieber ikke var fornøyd med hvordan fansen klappet takten på en av konsertene hans.

- Slutt å skrike

Mandag denne uken uttrykte den berømte 22-åringen igjen misnøye fra scenen under en konsert i Birmingham, skriver lokalavisa Birmingham Mail.

Denne gangen var det den begeistrede skrikingen til fansen Bieber reagerte på.

- Når jeg snakker, kunne dere latt være å skrike av full hals. Er det greit for dere, folkens? (...) Skrikingen er bare så irriterende, sa Bieber fra scenen.

Popstjerna ble filmet fra salen under konserten mens han prøvde å forklare fansen, som fortsatte å skrike, hva han mente.

OPPGITT: Justin Bieber har flere ganger blitt frustrert over at musikken havner i skyggen på konsertene hans. På iHeartRadio Music Awards i april vant han flere priser.  Foto: Pa Photos
OPPGITT: Justin Bieber har flere ganger blitt frustrert over at musikken havner i skyggen på konsertene hans. På iHeartRadio Music Awards i april vant han flere priser. Foto: Pa Photos Vis mer

- Kan vi bare skrike etter sangene i stedet? Nyt sangene, skrik etterpå, skriking er kult. Skriking er gøy, understreket Bieber.

Dette er ikke første gang Bieber blir irritert over å bli forstyrret under en opptreden. I sommer så han rødt da en fan kastet en gave opp til ham på scenen mens han sang under en konsert i Atlantic City, ifølge Mirror. Også den hendelsen ble filmet.

- Kanskje de bare var opprømte 

En rekke medier i tillegg til Birmingham Mail har omtalt Biebers oppførsel under mandagens konsert.

Evening Standard skriver at stjerna gav sine hengivne fans en «reprimande», UsWeekly bruker uttrykket «skjelte ut», mens NME påpeker at Bieber gjorde noe lignende da han spilte i London forrige uke:

«Der bad han publikum om å 'være stille og lytte' når han pratet», skriver musikkpublikasjonen.

Kjendisblogger Perez Hilton mener at popstjerna burde vært snill - ikke frekk - mot fansen sin. Hilton påpeker videre at publikum ikke nødvendigvis skrek fordi de ønsket å være uhøflige:

«Frekke?? Kanskje de bare var opprømte over å se favorittpopstjerna si!» skriver han.

Saken fortsetter nedenfor.

I NORGE: En knapp måned før mandagens Birmingham-konsert, stod Justin Bieber på scenen i Telenor Arena i Bærum.  Foto: Gonzales Photo
I NORGE: En knapp måned før mandagens Birmingham-konsert, stod Justin Bieber på scenen i Telenor Arena i Bærum. Foto: Gonzales Photo Vis mer

Ble avbrutt av fansen

Mens noen tolker Biebers siste scenepåfunn som et eksempel på divanykker, har andre mer forståelse for at stjerna ble irritert under Birmingham-konserten.

Den danske nettavisa BT.dk skriver at 22-åringen forsøkte å fortelle fansen at han hadde vært lenge borte fra venner og familie på grunn av turnéen, men at han straks ble avbrutt av den hylende folkemengden.

Ifølge BT.dk prøvde Bieber å fremføre en personlig introduksjon til låta «Company», før han gav opp og henvendte seg direkte til fansen på de fremste radene:

- Hei, venner, kan dere gjøre meg en tjeneste? Kan dere ikke bare slappe av i to sekunder? Jeg skjønner greia, men jeg står liksom 60 centimeter fra dere. Og jeg kan høre dere. Jeg setter pris på all kjærligheten, det er fantastisk. Men kan dere vise den på en annen måte? Skriking er bare så irriterende, uttalte Bieber.

Den unge superstjerna gav også uttrykk for at han synes det er frustrerende når han opplever at folk ikke hører på ham.

Saken fortsetter under videoen:

Spøkte med vannsølet

Dette var også noe av grunnen til at han stormet av scenen i Oslo høsten 2015, ifølge jenta som først fikk skylda for at konserten ble avbrutt.

Da Bieber prøvde å tørke opp vannsøl på scenen med skjorta si, grep alle som stod nærmest scenen etter den.

- Han bare stod der og kikket på oss, og utbrøt: «Kan dere slutte?». Så lo han litt, så da lo vi også, før han sa: «Seriøst, hvis dere ikke slutter, så går vi». Da stoppet nesten alle, bortsett fra to stykker som fortsatte å dra. Da bare gikk han, sa Anne Vadder (17) til Seoghør.no i september.

Saken fortsetter under videoen.

Etter skandalekonserten i fjor kom Bieber med en lignende forklaring da han beklaget seg overfor fansen på Instagram:

«Jeg vil ikke være slem, men valgte å avslutte showet da de på første rad ikke ville høre etter. Forhåpentligvis vil folk forstå hva jeg mener» skrev han i innlegget.

Da Justin Bieber inntok Telenor Arena for en måned siden, spøkte han derimot tilsynelatende med «vanndramaet». Da han avsluttet konserten med hitlåta «Sorry», ble scenen dusjet ned med vann.

Bieber sørget også for å dynke sin norske danser, Mona Berntsen (26), litt ekstra godt i vannsølet sammen med de andre danserne.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Se Biebers utrolige stilforandring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer