- Justin Bieber er faren til barnet mitt

Den 17 år gamle popstjernen kan ha blitt pappa - men ikke med kjæresten.

<strong>SEX MED FØLGER?:</strong> En 20 år gammel kvinne hevder Justin Bieber er far til hennes tre måneder gamle baby. Foto: All Over Press
SEX MED FØLGER?: En 20 år gammel kvinne hevder Justin Bieber er far til hennes tre måneder gamle baby. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 17 år gamle popstjernen Justin Bieber er en av verdens mestselgende artister for øyeblikket, og er glødende forelsket i sin kjæreste - artistkollegaen Selena Gomez.

Men nå har Biebers plettfrie rykte fått en ripe i lakken, etter at den 20 år gamle kvinnen Mariah Yeater har gått rettens vei for å bevise at «Baby»-sangeren er far til hennes tre måneder gamle baby.

Bieber har ifølge Radaronline.com avvist påstandene, men 20-åringen krever at han tar en DNA-test for å avgjøre farskapet.

Yeater skal ha blitt gravid etter at hun ifølge henne selv hadde sex med Bieber etter en av hans konserter i Los Angeles.

- Etter å ha ventet en stund sammen med flere andre jenter, kom Justin Beiber bort til meg og vi begynte å snakke. Det ble raskt klart at vi var tiltrukket av hverandre og vi begynte å kysse.

- Deretter tok han meg med til et privat område, og sa han ville ligge med meg. Det ville bli hans første gang, skal hun ha sagt til retten ifølge dokumenter bladet Star har fått tak i.

Bieber skal ifølge Mariah ha insistert på å ha sex uten kondom.

- Han sa at fordi det var hans første gang, ville han føle alt.

Justin Biebers talsmenn sier til Radaronline.com at de vurderer mot Yeater fordi de mener hun sprer løgner.

- Vi vurderer alle mulige reaksjoner for å beskytte han mot disse beskyldningene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå er vi en familie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer