ANGRER: Det har stormet rundt Justin Bieber og kjekkas-oppførselen hans. Nå legger han seg flat.
ANGRER: Det har stormet rundt Justin Bieber og kjekkas-oppførselen hans. Nå legger han seg flat.Vis mer

Justin Bieber ber om unnskyldning

I en personlig video ber musikeren om tilgivelse for sin dårlige oppførsel det siste halvannet året.

SEOGHØR.NO: Justin Bieber (20) fått mye kritikk for sin uansvarlige, barnslige og ufordragelige oppførsel - som gjentatte ganger har gjort at han har havnet i trøbbel med politiet.

Popstjernen har blant annet blitt arrestert for fyllekjøring, blitt anklaget for råkjøring, vært i eggkrig med naboene og blitt filmet mens han tisset i en rengjøringsbøtte på en restaurant - for å nevne noe.

Nå kan det virke som om at den trøblete artisten endelig har innsett at det er på tide på gjøre opp for seg.

Onsdag postet han nemlig en video på Facebook hvor han beklaget seg til fansen for sin dårlige oppførsel.

- Jeg har laget en video for å utrykke hvordan jeg føler meg akkurat nå, begynner han, og forteller videre at han hadde vært gjest i «The Ellen DeGeneres Show» tidligere på dagen, og at han hadde vært veldig nervøs.

Saken fortsetter under bildet.

 

- Jeg tror jeg var nervøs fordi jeg er redd for hva folk tenker om meg nå. Det er en liten stud siden jeg har gjort en offentlig opptreden, og jeg ønsket ikke å fremstå som arrogant eller innbilsk. Slik som jeg har oppført meg det siste halvanne året.

Videre hevder Bieber at han ikke er den han har utgitt seg for å være.

- Vi later ofte som om vi er noe vi egentlig ikke er for å dekke over de ekte følelsene våre, og det har vært mange følelser som har rast rundt inni meg. Det er tøft å vokse opp i denne bransjen. Det er tøft å vokse opp generelt, understreker han.

Vil forandre seg

Han sier han har følt at folk har dømt ham og det har vært ubehagelig.

- Jeg vil bare at alle skal se hvor mye jeg bryr meg om andre, og at jeg ikke er en person som sier: «Jeg gir faen i alt». Det er ikke sånn jeg er.

- Jeg er en person som genuint bryr meg. Det som har skjedd tidligere kan jeg ikke forandre på, men jeg ønsker å gi folk et nytt og godt inntrykk av meg; og være snill, kjærlig, forsiktig og myk. Og selv om folk kommer til å kalle meg for en «bløting», så er det slik mamma har oppdratt meg.

Til Ellen DeGeneres lettet han også på sløret.

- Det er en stund siden jeg har vært på TV, så jeg må innrømme at jeg er litt nervøs.

Hør unnskyldningen hans her:

 

Se intervjuet med Ellen DeGeneres her:

 

LES OGSÅ: Kirstie Alley (64) vil kline med Bieber

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.