<strong>TURNÉ:</strong> Justin Bieber har de siste 18 månedene turnert verden over med sin «Purpose»-tour, men nå skal turnélivet være over for denne gang. Foto: NTB scanpix
TURNÉ: Justin Bieber har de siste 18 månedene turnert verden over med sin «Purpose»-tour, men nå skal turnélivet være over for denne gang. Foto: NTB scanpix Vis mer

­

Justin Bieber avlyser verdensturnéen sin

Popstjernen avlyser samtlige konserter som følge av «uforutsette omstendigheter».

Publisert
Sist oppdatert

Den kanadiske popstjerna Justin Bieber (23) avlyser resten av verdensturnéen sin.

Det annonserer superstjernen på sin offisielle Facebook-side mandag kveld norsk tid.

- Som følge av uforutsette omstendigheter, vil Justin Bieber avlyse resten av Purpose World Tour-konsertene. Justin elsker fansen sin og hater å skuffe dem, begynner kunngjøringen.

Artisten har spilt et utall konserter over hele verden det siste halvannet året, men nå er det altså stopp for denne gang:

- Han takker fansen for de utrolige opplevelsene med Purpose World Tour over de siste 18 månedene. Han er takknemlig og beæret over å ha delt den opplevelsen med ensemblet og crewet sitt gjennom over 150 vellykkede konserter over seks kontinenter i denne omgang. Imidlertid, etter nøye overveilese har han bestemt seg for å ikke opptre noen flere datoer, opplyses det i annonseringen.

Billetter til de avlyste konsertene vil bli refundert.

Ble utestengt fra Kina

Foreløpig er altså ikke den konkrete grunnen til avlysningen offentlig kjent, men nyheten kommer få dager etter at Bieber ble utestengt fra Kina.

FORLATER SCNENEN: Justin Bieber ble sint og forlot scenen på Chateau Neuf i Oslo. Video: Niklas Barli / NRK P3 / Privat / Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer Vis mer

Myndighetene har nemlig bestemt at «What Do You Mean»-sangeren ikek får opptre i landet på grunn av dårlig oppførsel.

23-åringen skulle opprinnelig avholde konserter i blant annet Singapore, Filippinene, Hong Kong, Japan og Indonesia, i tillegg til Kina, ifølge The Guardian.

- Justin Bieber er en begavet sanger, men han er også en kontroversiell, ung, utenlandsk sanger, skrev Beijings kulturbyrå i en uttalelse publisert på deres nettside.

- Så vidt vi vet, har han deltatt i en rekke hendelser der han har vist dårlig oppførsel, både i sitt sosiale liv og under tidligere konserter i Kina, noe som førte til misnøye blant folket, het det videre i uttalelsen fra kulturbyrået.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>NORGE:</strong> Justin Bieber har ved flere anledninger besøkt Norge. Her under hans norgeskonsert i september i fjor. Foto: Ole Johanne Ferkingstad / Se og Hør
NORGE: Justin Bieber har ved flere anledninger besøkt Norge. Her under hans norgeskonsert i september i fjor. Foto: Ole Johanne Ferkingstad / Se og Hør Vis mer

Besøkte Norge

Ungpikeidol, popstjerne, partyprins og storsjarmør – kjært barn har mange navn.

Bieber har ved flere anledninger skapt overskrifter med oppførselen sin, både på og utenfor scenen. Han skapte som kjent skandale i Oslo i 2015, da han stormet av scenen under en intimkonsert på Chateau Neuf.

I juni besøkte ungpikeidolet Stavanger. Der spilte han på Den store sommerfesten på Forus Travbane, som rommer hele 36 000 tilskuere.

<strong>KJØRTE MOTOCROSS I STAVANGER:</strong> Justin Bieber bestemte seg for å kjøre motorcross før dagens konsert i Stavanger. Foto: Privat
KJØRTE MOTOCROSS I STAVANGER: Justin Bieber bestemte seg for å kjøre motorcross før dagens konsert i Stavanger. Foto: Privat Vis mer

Popstjernen ladet opp til konsert i Stavanger med å kjøre motocross i terrenget utenfor byen.

Det førte ham også inn på gårdseiendommen til familien Årdal Nesvik, som bor ca. én times kjøring utenfor Stavanger. Da var det Seline (10) og Lars Joakim (8) Årdal Nesvik som fikk et privat møte med «Baby»-sangeren.

Justin Bieber er kjent for å overraske sine fans når han kommer til Norge, men med den enorme fanskaren har det også skapte store overskrifter og hysteri i landet.

Da han stod på scenen i Frankfurt nylig, valgte popstjernen for øvrig å ta av seg skoa og kaste dem ut i publikum.

LES OGSÅ: Bryter tausheten for første gang etter «Skam»finalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer