Justin Bieber avlyser konsert i Portugal

Er konsertene i Oslo i fare?

AVLYSER KONSERT: Popstjernen avlyser nå en av to konserter i Portugal etter en hektisk uke i London. Foto: Stella Pictures
AVLYSER KONSERT: Popstjernen avlyser nå en av to konserter i Portugal etter en hektisk uke i London. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Popstjernen Justin Bieber (19) har det ikke lett om dagen. Nylig gjennomførte han en kaotisk London-turné, som han avrundet med å kollapse på scenen. 

Sjokkert fans ble vitne til at Biebers manager Scooter Braun kort tid etter kom ut og fortalte at den unge sangfuglen hadde kollapset bak scenen og fikk surstoff fra ambulansepersonell.

- Justin har tungt for å puste, og han har klaget på dette under hele showet. Nå er han backstage med en lege, informerte Braun publikum, ifølge nettstedet.

Legen skal ha anbefalt Bieber å kansellere resten av showet, men 19-åringen nektet å skuffe fansen sin enda en gang

I dag kommer derimot nyheten om at sangeren nå avlyser en av sine to planlagte konserter i Portugal på grunn av uforutsette hendelser.

Tenåringsidolet skulle etter planen ha spilt i Lisboa både 11 og 12 mars, men i følge konsertarrangørene er nå den siste konserten avlyst.

- På grunn av uforutsette hendelser må Justin Bieber avlyse sin andre konsert i Portugal, 12 mars. Den kanadiske sangeren er ivrig etter å spille for sine portugisiske fans 11 mars, står det på nettsiden til arragørene.

Det er enda ikke kjent hva de uforutsette hendelsene kan være. Men Bieber ble innlagt på sykehuset forrige uke etter å ha kollapset på scenen i London. Det som derimot da er merkelig er at han velger å avlyse show nummer to og ikke heller bruker en dag ekstra på å komme seg.

Popstjernen skal holde tre konserter i Oslo i april på Telenor Arena.


LES OGSÅ:   - Jeg skal banke dritten ut av degVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer