Juryen var skråsikker

Juryen var aldri i tvil om at Michael ble myrdet

DØMT FOR DRAP: Conrad Murray var var Michael Jacksons personlige lege. Han skal ha gitt poplegenden en dødelig dose av stoffet Propofol. Foto: Stella Pictures
DØMT FOR DRAP: Conrad Murray var var Michael Jacksons personlige lege. Han skal ha gitt poplegenden en dødelig dose av stoffet Propofol. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En hel verden ventet i spenning da jurymedlemmene trakk seg tilbake for å diskutere dr. Conrad Murrays (58) skjebne. Dommen som falt klokken 22.17 mandag kveld var soleklar:

- Vi i juryen finner den tiltalte skyldig i forbrytelsen uaktsomt drap, leste juryformannen opp for retten.

Juryen, som besto av sju menn og fem kvinner, brukte mindre enn ni timer på å bli enige etter den seks uker lange rettssaken i Los Angeles - og i følge ett av medlemmene var ingen av dem noen gang i tvil om utfallet i saken.

- Mengden av beviser i denne saken har vært overveldende. Vi var aldri i tvil, sier han til TMZ.
 
Murray var Michael Jacksons personlige lege da popstjernen gjorde seg klar for sine comeback-konserter, og skal ha gitt stjernen propofol for å hjelpe ham å sove de siste to månedene av hans liv.

Jurymedlemmet, som har bedt om å være anonym, sier at han er glad for at saken omsider er avsluttet, og at han gleder seg til å returnere til hverdagslivet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Funnet skyldig i uaktsomt drap på Michael  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer