FILMSTJERNE: Slik så det ut da Jeff Goldblum ble jaget av en Tyrannosaurus Rex i filmen «Jurassic Park» fra 1993.
FILMSTJERNE: Slik så det ut da Jeff Goldblum ble jaget av en Tyrannosaurus Rex i filmen «Jurassic Park» fra 1993.Vis mer

«Jurassic Park»-stjernen Jeff Goldblum fikk barn med sin 30 år yngre kone

– Vi er så glade for å annonsere nyheten om at vi fått en sønn, sier «Jurassic Park»-stjernen Jeff Goldblum (62).

SEOGHØR.NO: Jeff Goldblum (62) slo for alvor gjennom med filmen «Jurassic Park» i 1993.

Siden den gang har den nesten to meter høye stjernen sikret seg berømmelse verden over og har blant annet spilt i suksessfulle «Independence Day» med Will Smith (46).

I 2016, tjue år etter at originalen kom ut, får filmen en oppfølger. Her trer Goldblum igjen inn i rollen som David Levinson.

Men det er slett ikke den eneste grunnen 62-åringen har til å juble; forrige helg fødte nemlig kona Emilie Livingston (32) parets første sønn.

Et snodig sammentreff var at barnet ble født på USAs nasjonaldag – eller «independence day».

Saken fortsetter under bildet.

STOLTE FORELDRE: Kort tid etter fødselen postet Goldblum dette skjønne bildet av seg selv, kona og lille Charlie.
STOLTE FORELDRE: Kort tid etter fødselen postet Goldblum dette skjønne bildet av seg selv, kona og lille Charlie. Vis mer– Vi er så glade for å annonsere nyheten om at vi fått sønnen vår, Charlie Ocean Goldblum, skrev den nybakte pappaen på sin offisielle Facebook-side.

Han la også med et bilde av seg selv og Emilie, hvor sistnevnte holder den lille babyen tett til brystet.

Duoen har holdt fansen oppdatert under hele gravidteten og så sent som én uke før fødselen la Emilie ut et bilde av magen sin på Instagram.

«Jeg sprekker snart! Det er så varmt ute og smerten er forferdelig, men jeg prøver å holde meg fokusert. Vi venter tålmodig», skrev 32-åringen.

FORELSKET: Jeff og Emilie giftet seg i 2014 og er glødende forelsket. Her er de under en ferietur til Hawaii. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Jeff og Emilie giftet seg i 2014 og er glødende forelsket. Her er de under en ferietur til Hawaii. Foto: Stella Pictures Vis merLES OGSÅ: Er dette tidenes bryllupsbilde?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.