Alexander Rybak i Eurovision:

- Julie har blitt verdensmester i SMS

Når stemmen må spares, har Norges Eurovision-håp funnet alternative metoder for å pleie kjærligheten.

KLAR FOR SEMIFINALE: Torsdag er Alexander Rybak klar for semifinale i Eurovision. Denne gangen har han enda flere støttespillere i salen. Her med kjæresten Julie Gaarud Holm. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
KLAR FOR SEMIFINALE: Torsdag er Alexander Rybak klar for semifinale i Eurovision. Denne gangen har han enda flere støttespillere i salen. Her med kjæresten Julie Gaarud Holm. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør): For drøye ni år siden smigret Alexander Rybak (31) en hel nasjon, da han med fiolin og imponerende hallingdansere, stakk av med seieren under den internasjonale finalen av Eurovision i Moskva.

Siden Rybak dro hjem seieren for første gang på hele 14 år med låta «Fairytale», har han vært en favoritt blant det norske folk.

Når han forhåpentligvis igjen skal kjempe om den gjeve seieren i Eurovision-finalen førstkommende lørdag, er det derfor store forventninger til 31-åringen fra Nesodden.

Blant favorittene

Det er med låta «That´s how you write a song» at Rybak nok en gang håper å dra hjem seieren. I låta forsøker Rybak å oppfordre mennesker til å utvikle egne ideer og følge drømmene sine, og han kommer også med en beskrivelse av hvordan man skal gå fram for å gjøre nettopp det.

De siste ukene har Rybak klatret raskt opp på bettinglistene. Etter at det ble kjent at han har fått med seg dansere som Lisa Børud (22) på laget, blant annet kjent fra NRK-programmet «Stjernekamp», ligger han nå på en annen plass på den offisielle lista - bare slått av Kypros.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer