MGP-aktuelle Alexander Rybak om kjæresten:

- Julie gjør meg glad hver dag

Tidenes største «Melodi Grand Prix»-stjerne gjør comeback denne helgen.

STORMFORELSKET:
Alexander Rybak har måttet finne andre temaer å skrive om enn ulykkelig kjærlighet etter at han traff sin kjære Julie Gaarud Holm. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
STORMFORELSKET: Alexander Rybak har måttet finne andre temaer å skrive om enn ulykkelig kjærlighet etter at han traff sin kjære Julie Gaarud Holm. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Alexander Rybak (31) ble superstjerne over natten i 2009, da han vant den internasjonale finalen i «Melodi Grand Prix» med monsterhiten «Fairytale».

I SALG NÅ: Tirsdagens utgave av Se og Hør.
I SALG NÅ: Tirsdagens utgave av Se og Hør. Vis mer

Med 387 poeng sprengte han alle tidligere poengrekorder i konkurransen - og han forteller til Se og Hør at han gleder seg til å gjøre det samme i år.

- Det er veldig deilig å være tilbake. Det er som en stor familie, som det er så godt å være en del av, stråler Alexander.

Forelsket

Lørdag skal han fremføre låten «That’s How You Write a Song», når den norske MGP-finalen går av stabelen.

Alexander forteller at låten er laget til fansen som tar kontakt med ham og vil ha råd til hvordan man skriver den neste store hiten.

31-åringen innrømmer at etter at han fant den store kjærligheten for to år siden med Julie Gaarud Holm (23), har han måtte finne nye temaer å skrive om.

- I låten «Fairytale» skrev du om stor kjærlighetssorg. Hvordan har du det på den fronten nå?

- Nå har jeg en kjæreste som gjør meg glad hver dag! Jeg har det veldig bra nå. Med både kjæreste og venner, slår han fast, og fortsetter:

- Jeg har fortsatt veldig mye musikk i meg, så nå skriver jeg heller om og for alle andre.

Stort trykk

Da Se og Hør traff Rybak på presselanseringen til «Melodi Grand Prix», ble det et voldsomt press på Rybak fra både presse og fans.

31-åringen forteller at han er forberedt på en ny runde med enorm oppmerksomhet, men understreker at han har lært seg å ta vare på seg selv.

På fritiden elsker han å koble av med sine nærmeste.

- Jeg tilbringer mye av tiden sammen med kjæresten min. Vi er mye sammen, understreker han.

Saken fortsetter nedenfor.

❤️ #valentinesday #justdoit

Et innlegg delt av Alexander Rybak (@rybakofficial)

Nesodden-gutten, som er født i Hviterussland, er også opptatt av å beholde kontakten med familien i utlandet - og med grasrota.

- Nå har jeg nettopp besøkt bestemoren min på 93 år i Hviterussland. Det var veldig deilig før jeg kastet meg inn i dette sirkuset. Det er viktig å ikke glemme røttene sine. Hun likte låten veldig godt - selv om hun ikke skjønte noe av teksten, ler Rybak.

MGP-KLAR: Alejandro Fuentes (30) er tilbake i rampelyset, denne gangen med MGP. Men selv sier han at han var nødt til å bruke de siste årene på å finne seg selv. Foto: Ørjan Ryland/NTB Scanpix / Reporter: Henriette Eilertsen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

Skrev sang til kjæresten

Alexander Rybak og Julie Gaarud Holm møttes gjennom dating-appen Tinder for et par år siden.

I et intervju med Se og Hør sommeren 2016, fortalte Julie at hun lar seg trollbinde av kjærestens musikkferdigheter, og at hun stadig blir underholdt på hjemmebane:

- Jeg får masse underholdning hjemme. Alexander synger og danser, og det er aldri et kjedelig sekund. Det hender til og med at han spiller meg i søvn!

Samme sommer kunne Alexander avsløre overfor Se og Hør at han faktisk hadde skrevet en sang til kjæresten, med tittelen «I Came to Love You».

- For første gang på mange år kjente jeg på gleden ved å stole 100 prosent på en jente. Derfor vil jeg oppfordre andre til ikke å være redde for kjærligheten og bli inspirert til å elske hverandre, forklarte Rybak den gang.

Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Derfor forsvant Alejandro Fuentes fra rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer