MGP-aktuelle Alexander Rybak om kjæresten:

- Julie gjør meg glad hver dag

Tidenes største «Melodi Grand Prix»-stjerne gjør comeback denne helgen.

STORMFORELSKET:
Alexander Rybak har måttet finne andre temaer å skrive om enn ulykkelig kjærlighet etter at han traff sin kjære Julie Gaarud Holm. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
STORMFORELSKET: Alexander Rybak har måttet finne andre temaer å skrive om enn ulykkelig kjærlighet etter at han traff sin kjære Julie Gaarud Holm. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Alexander Rybak (31) ble superstjerne over natten i 2009, da han vant den internasjonale finalen i «Melodi Grand Prix» med monsterhiten «Fairytale».

Med 387 poeng sprengte han alle tidligere poengrekorder i konkurransen - og han forteller til Se og Hør at han gleder seg til å gjøre det samme i år.

- Det er veldig deilig å være tilbake. Det er som en stor familie, som det er så godt å være en del av, stråler Alexander.

Forelsket

Lørdag skal han fremføre låten «That’s How You Write a Song», når den norske MGP-finalen går av stabelen.

Alexander forteller at låten er laget til fansen som tar kontakt med ham og vil ha råd til hvordan man skriver den neste store hiten.

31-åringen innrømmer at etter at han fant den store kjærligheten for to år siden med Julie Gaarud Holm (23), har han måtte finne nye temaer å skrive om.

- I låten «Fairytale» skrev du om stor kjærlighetssorg. Hvordan har du det på den fronten nå?

- Nå har jeg en kjæreste som gjør meg glad hver dag! Jeg har det veldig bra nå. Med både kjæreste og venner, slår han fast, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.