Julie Brodtkorb (43) har giftet seg

Ernas nærmeste rådgiver fikk sin Thore Kristiansen (55) i Nidarosdomen i ettermiddag. 

STO BRUD: Høyre-politiker og statssekretær Julie Brodtkorb (43) har giftet seg. Her avbildet ved statsministerens kontor. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
STO BRUD: Høyre-politiker og statssekretær Julie Brodtkorb (43) har giftet seg. Her avbildet ved statsministerens kontor. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Erna Solbergs statssekretær og stabsjef ved statsministerens kontor, Julie Brodtkorb (H), har giftet seg. Det skriver Adressa.

43-åringen fikk sin Thore Kristiansen (55) i ærverdige Nidarosdomen i Trondheim i ettermiddag, med en rekke prominente gjester til stede.

Ifølge avisa var både var statsminister Erna Solberg (H), finansminister Siv Jensen (Frp) og kulturminister Linda Hofstad Helleland (H) på plass for å overvære bryllupsseremonien.

Fridde i skiløypa

Ernas nærmeste rådgiver har vært kjæreste med Kristiansen, kjent som sivilingeniør og økonom, siden begynnelsen av 2015. På påskeaften samme år tok paret forholdet noen stavtak lenger, da Kristiansen gikk ned på kne i skiløypa.

- Det ble litt komisk, egentlig. Vi hadde med oss bikkjene, og de slo seg helt vrange den dagen. Jeg ble ganske vrang jeg også, så jeg snudde, fortalte Brodtkorb om frieriet til Dagbladet seinere samme år.

- Thore kom tilbake for å se etter meg, og der sto jeg utenfor løypa og kjeftet og smalt på bikkjene, og sa at jeg bare måtte dra tilbake til hytta med dem. Og han bare: «Nei, nei, nei! Jeg har noe jeg må spørre deg om først!»

- Du hadde ikke behov for betenkningstid?

- Nei. Jeg er veldig glad i ham, svarte Brodtkorb.

- Spennende, energisk og engasjert

Ifølge Adressa var et stort antall politibetjenter også til stede under vielsen i Nidarosdomen i ettermiddag, deriblant sivilpoliti, som kom i følge med de nevnte statsrådene.

Kristiansen har tidligere ledet Statoils hovedkontor i Brasil, og skal ha funnet tonen med Høyre-politikeren da han returnerte til Norge for et par år siden.

- Julie er spennende, energisk og engasjert, fortalte han til Se og Hør i 2015.

Det nybakte ekteparet, som til sammen har syv barn, punget i ut hele 13,3 millioner for et hyttepalass på Hafjell samme år.

- For oss er Hafjell blitt et deilig fristed. Med ny, felles hytte har vi plass til å samle både nære venner og familie, fortalte Kristiansen til Se og Hør.

Julie Brodtkorb var tidligere gift med finansmannen Tore Aksel Voldberg (53). Hun har også vært kjæreste med tidligere forlagssjef William Nygaard (74).

Seoghør.no har forsøkt å komme i kontakt med Julie Brodtkorb i forbindelse med giftemålet, foreløpig uten hell.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer