Julias skumle føflekk

Julia Roberts har en føflekk på brystet. Nå har den vokst voldsomt.

BILDEBEVISET: På bildet til venstre - fra 2004 - er føflekken synlig. Men det er lett å se at den har vokst kraftig på det nye bildet til høyre. Foto: Montasje
BILDEBEVISET: På bildet til venstre - fra 2004 - er føflekken synlig. Men det er lett å se at den har vokst kraftig på det nye bildet til høyre. Foto: Montasje Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stor som en vorte!

SEHER.NO: Se på det høyre brystet til Julia Roberts. Føflekken hennes vokser, og er nå blitt dominerende i utringningen.

Nå har både venner og eksperter stått frem i pressen og bedt henne komme seg til legen så fort som mulig.

De nye bildene er tatt da hun delte ut en filmpris til kollega George Clooney nylig, mens det andre bildet er fra 2004. Bildene viser tydelig at føflekken har vokst kraftig.

- Krefteksperter oppfordrer Julia til å gå til kontroll for å analysere føflekken, skriver nettstedet socialitelife.com.

Etter å ha sett bilder av føflekken sier Dr. Christine Horner til ukebladet Globe at Julia burde fjerne føflekken straks.

- Jeg ville defintivt skåret bort denne føflekken. Den står ut, er mørk av farge og er større enn en centimeter i diameter. Alt dette øker sjansene for at den er ondartet, sier Horner som er plastikk-kirurg og kreftekspert fra Taos, New Mexico hvor Roberts bor.

I to filmer har Julia Roberts spilt roller hvor hun har nærkontakt med kreft. I "Dying Young" forelsker hun seg i en mann som dør av blodkreft, mens i Oscarfilmen "Erin Brockovich" er hun advokat som hjelper et forurenset lokasamfunn med erstatningssak etter store forekomster av kreft blant befolkningen. Hennes egen far døde av kreft, 47 år gammel.

SLÅSS MOT KREFTEN: Farrah Fawcett har englevakt

VANT OVER KREFTEN: Kylie Minogue har fått hår igjen

OPERERT FOR LUNGEKREFT: Mette-Marit urolig for pappa

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer