FANT LYKKEN: Ett år etter skilsmissen med sin første ektemann forelsket Julianne seg i filmregissøren Bart Freundlich. Her er paret sammen med barna sine Liv og Caleb. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over Press
FANT LYKKEN: Ett år etter skilsmissen med sin første ektemann forelsket Julianne seg i filmregissøren Bart Freundlich. Her er paret sammen med barna sine Liv og Caleb. Foto: REX/Gregory Pace/BEI/All Over PressVis mer

Julianne Moore var ensom og ulykkelig

Hollywood-stjernen var på høyden i karrieren sin, men personlig slet hun tungt.

SEOGHØR.NO: Julianne Moore (54) er en Hollywoods mest ettertraktede skuespillere.

Neste måned er hun favoritt til å vinne Oscar for sin presentasjon i filmen «Still Alice» - dramaet hun allerede har vunnet både Golden Globe og SAG-award for.

Moore kan se tilbake på en imponerende karriere og har spilt i suksessfilmer som «Boogie Nights», «The Big Lebowski» og «The Hours». Og mer nylig i «TheThe Hunger Games»-filmene.

I tillegg lever hun også et lykkelig familieliv med sin ni år yngre ektemann Bart Freundlich (45), og barna deres Caleb (17) og Liv Helen (12).

Men det har ikke alltid vært slik for den talentfulle rødtoppen.

Skilte seg som 35-åring

I et intervju med Hollywood Reporter avslører nemlig Moore at hun følte seg fortapt da ekteskapet til regissøren John Gould Rubin, som hun var gift med fra hun var 26 til 35 år, gikk i vasken.

Singel og alene valgte hun å gå til terapi for å komme seg gjennom bruddet.

- Jeg var ensom og ulykkelig. Selv om karrieren gikk strålende, så hadde jeg det ikke bra personlig, innrømmer hun til bladet.

- Jeg hadde brukt 20-årene på å jobbe hardt for å komme meg dit jeg var, som egentlig ikke var noe sted. Det var jo bare en jobb, og jeg ønsket meg en familie.

Saken fortsetter under bildet.

AKTUELL: Julianne Moore spiller president Alma Coin i "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1". Her i en scene sammen med avdøde Philip Seymour Hoffman. Foto: Lionsgate/Splash News/ All Over Press
AKTUELL: Julianne Moore spiller president Alma Coin i "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1". Her i en scene sammen med avdøde Philip Seymour Hoffman. Foto: Lionsgate/Splash News/ All Over Press Vis mer

Usikker på hva hun skulle gjøre, valgte Julianne å gå til en terapaut med problemene sine.

- Hun fikk meg til å innse at mitt personlige liv var like viktig som mitt profesjonelle liv. Jeg hadde ikke invistert tid i det, og man må bruke like mye tid på å få ens personlige liv igang som man må med å få en karriere igang, forteller hun.

Og på mirakuløst vist møtte hun så nåværende ektemann kort tid etterpå, og i dag har de vært sammen i 19 år og gift i 12.

- Han er en ekstraordinær person som alltid får meg til å føle meg bra, både når det gjelder meg selv og jobben min. Jeg håper jeg gjør det samme for ham, sier hun i intervjuet.

LES OGSÅ: - Mamma er hottere enn Julianne Moore

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.