Julia vil hjelpe Taylor med å finne kjæreste

Julia Roberts er klar for oppgaven som Kirsten Giftekniv.

ERFAREN: Julia Roberts har flere mislykkede forhold bak seg, og vil nå hjelpe kjendiskollega Taylor Swift med å unngå å gjøre de samme feilne som henne selv. Foto: Stella Pictures
ERFAREN: Julia Roberts har flere mislykkede forhold bak seg, og vil nå hjelpe kjendiskollega Taylor Swift med å unngå å gjøre de samme feilne som henne selv. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Julia Roberts (45) falt helt for artist Taylor Swift (25) da de to spilte mot hverandre i den romantiske kjærlighetskomedien «Valentine's Day» i 2010.

Siden har kjendisvenninnene hatt god kontakt, og ifølge ContactMusic er Julia fast bestemt på å hjelpe sin 20 år yngre venninne med å finne en bra kjæreste.

Taylor Swift har nemlig hatt uflaks når det kommer til det motsatte kjønn.

Hun har datet kjendiser som Harry Styles (19), Taylor Lautner (21), Jake Gyllenhaal (32), John Mayer (35), Joe Jonas (24) og Conor Kennedy (19) - uten at noen av dem har vist seg å være drømmemannen med stor D.

Dette fikk vi senest denne uken et lite innblikk i, da Taylor Swift sa «shut the f*** up!» i retning eksen Harry Styles, da han delte ut pris under MTV Video Music Awards i Brooklyn søndag kveld.

Men Julia Roberts, som allerede har flere mislykkede forhold bak seg, vet råd, og «Pretty Woman»-stjernen er fast bestemt på å hjelpe sin unge venninne med å finne en bra kjæreste.

- Julia ser mye av seg selv som ung i Taylor, og hun har gitt henne tips til hva å se etter hos menn, og kommet med noen generelle livsstilsråd, forteller en kilde til nettstedet.

Roberts har tidligere vært kjæreste med skuespillerkolleger som Kiefer Sutherland (46), Benjamin Bratt (49), Matthew Perry (44), Liam Neeson (61) og Dylan McDermott (51). I tillegg til ekteskapet med countrysanger Lyle Lovett (55) bak seg.

- Tipsene Julia har gitt om hvordan å finne riktig mann går ut på å oppdage faresignalene tidlig, når forholdet begynner å gå dårlig.

LES OGSÅ: - Det var kjærlighet ved første blikk
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer