Julia Roberts i sorg

Lørdag ble halvsøsteren hennes funnet død.

KNUST: Julia Roberts hadde et vanskelig forhold til søsteren sin, men hun tar tapet av henne tungt. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: All Over
KNUST: Julia Roberts hadde et vanskelig forhold til søsteren sin, men hun tar tapet av henne tungt. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag ble den yngre søsteren til superstjernen Julia Roberts, Nancy Motes, funnet død i Los Angeles. Nancy var 37 år gammel da hun døde.

- Det er med dyp sorg at familien til Nancy Motes bekrefter at hun ble funnet død i Los Angeles av det som trolig var en overdose, heter det i en uttalelse som er sitert av magasinet People. – Familien er både sjokkert og knust.

 

Misbrukt i oppveksten

Nancy og Julia hadde en vond og tung oppvekst. Nancys pappa og Julias stefar,  Michael Motes (68), var nemlig alkoholisert og voldelig. Jentenes bror, skuespilleren Eric Roberts (nå 57), flyttet hjemmefra da moren giftet seg med Motes. Etterpå har han flere ganger fortalt at han angret - på grunn av søstrene sine.

– Mammas ektemann terroriserte og misbrukte meg, og jeg er redd han misbrukte mine søstre Julia og Lisa også, sa Eric i et intervju i 1998.

Eric slet lenge med narkotikaproblemer, men overvant dem i 2004.

 

Fant trøst i mat

Men mens det gikk bra med Julia, gikk det verre med Nancy. Hun ble mobbet under oppveksten, og søkte tilflukt i mat. Søsterens stadig voksende berømmelse gjorde ikke situasjonen bedre.

- Det var pinlig å være lillesøsteren til hele verdens «Pretty Woman», mens jeg selv var en dundre på 132 kilo, fortalte Nancy i et intervju i fjor høst.

 

Skyldte på Julia

Nancy skyldte på Julia for vektproblemene, og mente at Julia mobbet henne i voksen alder. Til slutt var hun så misfornøyd med seg selv at hun tok en gastric bypass-operasjon. Da raste kiloene av, og søsterene prøvde å reparere forholdet.

- Vi jobber begge med å forandre mening om hverandre. Det er en prosess, som ikke kan bli fikset over natten. Og heller ikke tror jeg at det kan fikses bare fordi jeg nå er blitt tynn, sa Nancy i intervjuet med Daily Mail.

Nancy og Julia rakk aldri å reparere vennskapet helt.

 

 

Les også: Kjendisene som døde av overdose

 

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer