Julesangene vi vil glemme

For hver "Last Christmas" er det hundrevis av låter som plateselskap-nissene burde sendt i retur...

NÅR MAN BLIR SEKS OG SEXY: The Del Rubio Triplets viser at alder ikke er noen hindring for å gå i hotpants.
NÅR MAN BLIR SEKS OG SEXY: The Del Rubio Triplets viser at alder ikke er noen hindring for å gå i hotpants. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Like sikkert som at jula nærmer seg, slipper en mengde popartister hvert år juleplater for å spe på reisebudsjettet til juleferien i Karibien eller gaver til seg selv.


Andre popstjerner stiller opp på TV-show i duett med alt fra egen familie til tøydokker for å skape blest om sine vanlige album, som tilfeldigvis kommer ut rett før julesalget starter.


Men selv om Mariah Careys "All I Want for Christmas", Whams "Last Christmas" og Band Aids "Do They Know It's Christmas?" har gjort stor suksess på hitlistene, burde artistene under kanskje tenkt seg om to ganger før de sa ja til å leke julenisser....


Hvilken video er verst? Stem til høyre!


 


Sputnik - Sjømannsjul på Hawaii:


Drangedals store sønn er kjent for å spre danseglede over det ganske land, men denne sangen minner hverken om hula-hula dans eller juletrefest på lokalet.  Pluss for den lille palmen i forgrunnen, men hvorfor så alvorlig i fjeset, Sputnik?


 


LES OGSÅ: Er dette verdens dårligste band?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer