Kim Kardashian West:

Julerefs: - Et likhus

Fansen lar seg ikke begeistre av realitystjernens julepynt-smak.

KRITIKK: Realitystjernen Kim Kardashian West får hard medfart av fans og følgere for egen julepynting. Foto: Splash News / NTB
KRITIKK: Realitystjernen Kim Kardashian West får hard medfart av fans og følgere for egen julepynting. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen nærmer seg med stormskritt. Mat skal lages, gaver skal pakkes og hus skal pyntes. En av verdens mest berømte kvinner, Kim Kardashian West (40), dekorerer også selvsagt til årets store høytid.

I luksusvillaen i Hidden Hills i Los Angeles - som hun eier sammen med rapper-ektemannen Kanye West (43) - har «Keeping Up with the Kardashians»-profilen pyntet til jul - på sin egen måte.

Slaktes for julepynting

Nylig delte nemlig stjernen flere videosnutter med sine 195 millioner følgere, på Instagrams historiefunksjon. I videoene dukket barna hennes Psalm (1) og Saint (5), samt tantebarnet Dream (4), opp. Samtidig benyttet Kardashian anledningen til å vise frem juledekoreringen i huset.

SLAKTES: 40-åringen har pyntet huset til jul. Det går ikke upåaktet hen hos følgerne. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
SLAKTES: 40-åringen har pyntet huset til jul. Det går ikke upåaktet hen hos følgerne. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer

Det er tydelig at 40-åringen ønsket å la julepyntingen stå i stil med det ellers så minimalistiske, kritthvite interiøret i boligen.

GLAD I HVITT: Familien Kardashian West avbildet under fjorårets høytid, hvor også hvitt var den åpenbare favorittfargen. Foto: Skjermdump fra Instagram
GLAD I HVITT: Familien Kardashian West avbildet under fjorårets høytid, hvor også hvitt var den åpenbare favorittfargen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Hvitt gikk nemlig igjen omtrent overalt. Hvite julestrømper brodert med navn i hvitt, hvitt juletre og hvite figurer formet angivelig som trær. Noen vil kanskje beskrive det hele som minimalistisk og sterilt, og noe fargeløst.

Synet av det julepyntede huset falt imidlertid ikke i smak hos fans og følgere. På Twitter tok flere tastaturet fatt og uttrykte sin gremmelse, ifølge medier som The Sun og australske News.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg har aldri hatet noens julepynting så mye som Kim Kardashians», skriver en bruker.

«Jeg dør av Kim Ks julepynting. Ser ut som et psykiatrisk sykehus», kommenterer en annen.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Forestill deg å ha Kim Ks penger, og et hus som er så stygt. Hva er poenget?», fortsetter en tredje.

«Huset ditt ser kaldt og ubebodd ut. Hvor er en plante eller et bilde? Det store huset, og det ser ut som et likhus», kommenteres det også krast.

Om Kardashian bryr seg nevneverdig om hva fremmede synes om julepyntingen hennes, er imidlertid uklart.

Refset

Kim Kardashian West er ikke alene om å møte krass kritikk for sin julepynting. I november - og årene før - fikk USAs førstedame, Melania Trump (50), hard medfart for det samme.

PYNT: USAs førstedame Melania Trump viser fram juledekorasjonene i Det hvite hus. Video: Det hvite hus Vis mer

I motsetning til tidligere år valgte presidentfruen å gå for en mer «normal» dekorering i år - bestående av grønne trær med røde og gullfargede dekorasjoner. Dette i stedet for blodrøde trær og grøsserlignende dekorasjoner - som hun har valgt tidligere.

TRADISJON: I år har førstedamen valgt tradisjonelle farger på dekorasjonene. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / NTB
TRADISJON: I år har førstedamen valgt tradisjonelle farger på dekorasjonene. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / NTB Vis mer

Det var imidlertid én detalj som fikk folket til å stusse.

I videoen der 50-åringen viste frem juledekoreringen - kunne man nemlig tydelig se det som ligner sorte begravelsesurner i gangene, fylt med oppsatser som representerer alle statene, og flere mente dette var en klar referanse til alle de som har mistet livet som følge av coronapandemien.

REAKSJONER: Flere reagerte på disse urnene, og mente det var upassende på grunn av de som har mistet livet som følge av coronapandemien. Foto: Drew Angerer / Getty Images / AFP / NTB
REAKSJONER: Flere reagerte på disse urnene, og mente det var upassende på grunn av de som har mistet livet som følge av coronapandemien. Foto: Drew Angerer / Getty Images / AFP / NTB Vis mer

«Så passende for de hundre tusener av amerikanere som døde av covid-19 på hennes ektemanns vakt, og totalt mangel på handling. Melania dekorerer med urner til jul», skrev en Twitter-bruker.

TABBE: Avtroppende førstedame i USA, Melania Trump, får kritikk etter et besøk på et barnesykehus i Washington, D.C. Foto: AP Vis mer

«Melania hater jul så mye at hun dekorerte Det hvite hus som et jævla begravelsesbyrå», kommenterte en annen.

- Et mareritt

Dette er langt fra det første året hvor julepynt har vært en stor snakkis i USA. I 2018 pyntet 50-åringen nemlig Det hvite hus med blant annet en liten «skog» av blodrøde trær - trær som i virkeligheten skulle symbolisere tapperhet.

EGET DESIGN: Det hvite hus ble pyntet med røde trær. Det fikk førstedamen kritikk for. Foto: Twitter / Melania Trump
EGET DESIGN: Det hvite hus ble pyntet med røde trær. Det fikk førstedamen kritikk for. Foto: Twitter / Melania Trump Vis mer

Flere hevdet den gang at det lignet en scene fra serien «Handmaid's Tale».

Det offisielle temaet det året var «amerikanske skatter», og valget av den røde fargepaletten forklares som en forlengelse av de røde stripene i det amerikanske flagget.

I fjor falt valget på et langt lysere palett, men heller ikke da imponerte hun særlig stort. Temaet var «The Spirit of America», og flere sammenlignet julepynten med filmgrøsseren «The Shining» fra 1980 - eller som vi kjenner den på norsk - «Ondskapens hotell».

«Hvis du spør meg, ser det ut som et mareritt. Hvor er varmen? Hvor er barna eller andre mennesker for den saks skyld? Jeg hadde aldri gått i de gangene alene», skrev en bruker på Twitter.

LES OGSÅ: - Hun sier at de er slanger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer