GLEDER SEG TIL FAMILIEJUL : Tone Damli legger ikke skjul på at hun gleder seg til å lage nye tradisjoner for datteren Billie under årets julefeiring i Sogndal. Foto: Tor Lindseth
GLEDER SEG TIL FAMILIEJUL : Tone Damli legger ikke skjul på at hun gleder seg til å lage nye tradisjoner for datteren Billie under årets julefeiring i Sogndal. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Julefeiringen har endret seg etter at Billie kom til verden

Tone Damli gleder seg til å introdusere datteren for nye tradisjoner under årets juleferie i Sogndal.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den populære artisten Tone Damli gleder seg til å feire jul i hjembygda Sogndal, sammen med samboeren Markus Foss og deres datter Billie.

Ifølge Se og Hørs store julenummer har Tone endret på juletradisjonene etter at hun ble mamma.

- Det blir et litt annet fokus etter at man har fått barn, men det er bare hyggelig. Ikke så mange turer på fest, smiler Tone,, som tidligere år har reist bort i romjulen. I fjor var hele familien i Thailand for å feire 60-årsdagen til hennes far.

LES MER: I Se og Hørs store julenummer kan du lese mer om Tone Damli. Foto: Se og Hør
LES MER: I Se og Hørs store julenummer kan du lese mer om Tone Damli. Foto: Se og Hør Vis mer

– I år blir det ikke utenlandstur i romjula, vi sparer penger til å bygge hus, røper Tone til Se og Hør.

I våres kjøpte paret en gammel villa på Blommenholm i Bærum, og i høst ble det klart at huset måtte rives på grunn av sin dårlige forfatning.

Tone kan denne julen også glede seg over at familien hennes har fått et nytt tilskudd siden i fjor.

Hennes søster Tale ble i november mamma for andre gang.

«I dag kom denna vakre guten til verden» skrev Tale til et søtt nærbilde av det nyfødte nurket, da hun avslørte den glade nyheten på Instagram.

Og stolte tante Tone var raskt ute med å kommentere storesøsterens bilde:

«Hurra for vetle tassen som eg allerede er enormt glad i» skrev hun på Tales Instagram-konto, fulgt av flere blå hjertesymboler.

NYE TRADISJONER: Tone Damli og hennes samboer Markus Foss setter familien i høysetet i julen. Her er de sammen på Se og Hørs kjendisgalla tidligere i år. Foto: NTB scanpix
NYE TRADISJONER: Tone Damli og hennes samboer Markus Foss setter familien i høysetet i julen. Her er de sammen på Se og Hørs kjendisgalla tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Tone Damlis smertedrama

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer