GIFT: Katherine Heigl og Josh Kelley giftet seg i helgen.  Foto: AP
GIFT: Katherine Heigl og Josh Kelley giftet seg i helgen. Foto: APVis mer

Julebryllup for Heigl

"Grey`s Anatomy"-stjernen Katherine Heigl giftet seg på luksushotell oppkalt etter norsk idrettsstjerne.

SEHER.NO: Med glitrende snøflak i luften og julestemning giftet "Grey`s Anatomy"-stjernen Katherine Heigl (29) seg med musikerkjæresten Josh Kelley (27) i helgen, skriver People.


Bryllupet skal ha vært holdt på Stein Eriksen Lodge, som da er et luksushotell oppkalt etter den norske alpinlegenden- og OL-vinneren Stein Eriksen, i Park City i Utah.


Og den private seremonien skal ha blitt vitnet av flere store tv-stjerner, deriblant "Greys Anatomy"-kollegaene T. R. Knight og Sandra Oh, i tillegg til Kate Walsh og hennes nye ektemann Alex Young.


Og ifølge gjestene var bryllupet fantastisk vakkert.


- Det var helt utrolig og fantastisk vakkert, sier T. R. Knight, som spiller George i den populære dramaserien.


Heigl og Kelley traff hverandre i 2005, da Heigl hadde en liten rolle i musikkvideoen til Kelley-låten "Only You".


Og Kelley uttalte tidligere i høst at han gledet seg veldig til å gifte seg med tv-stjernen.


- Det handler om å vise noen du elsker at du faktisk kan forplikte deg. Vi er vanvittig forelsket i hverandre og hun får meg til å glede meg til å gifte meg, få familie og tilbringe resten av livet med en person. I tillegg deler vi mange av de samme verdiene og holdningene, sa Kelley.


Paret skal ha tilbragt de siste ukene med bryllupsplaner og onsdag i forrige uke skal Heigl blant annet ha fått en "bryllupsmanikyr" på Fancy Nails. Etter det spiste paret en rolig lunsj med kamerat og kollega T.R. Knight.


Ifølge kilder skal gjestene til bryllupet ha ankommet Salt Lake allerede på torsdag og Heigl skal ha holdt en liten før-bryllupsfest med 15 venner lørdag.


Den vakre skuespillerinnen snakket også nylig ut om følelsene rundt brylllupet i bladet Vanity Fair.


Og hun var fullstendig klar over at flesteparten av ekteskapene i Hollywood ender etter kort tid.


- Det er en stor sjanse å ta. Vi vet at oddsene er dårlige, særlig i denne byen. Men jeg har tro på Josh og jeg har lyst til å ha denne ene dagen der jeg kan stå foran mine venner og familie og vise han hvor viktig han er i livet mitt, uttalte Heigl.


LES OGSÅ: - Heigls heftige bryllup