Julas verst kledde?

Mariah Carey feirer jul i Aspen i rødt fra topp til tå.

JULENISSE?: Mariah så nærmest ut som et sukkertøy der hun vandret rundt i Aspen i knallrød boblejakke og matchende moon boots fra Christian Dior.
JULENISSE?: Mariah så nærmest ut som et sukkertøy der hun vandret rundt i Aspen i knallrød boblejakke og matchende moon boots fra Christian Dior. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popdiva Mariah Carey (38) er kjent for sin utagerende klesstil.

Og "Hero"-sangerinnen viste seg frem fra sin mest eksklusive, og røde, side, da hun og ektemann Nick Cannon (27) ankom eksklusive Aspen for å feire jul onsdag denne uken, skriver Daily Mail.  

Ikledd et par enorme pelsdraperte røde Christian Dior-moon boots og knallrød boblejakke, så popstjernen nesten ut som et sukkertøy der hun gikk. Eller kanskje var det julenissen hun forsøkte å etterligne? Pent var det hvertfall ikke.

Og ektemannen hadde selvfølgelig på seg matchende jakke, lue og sjerf.

Carey og Cannon skal feire høytiden på det luksuriøse skistedet og var og handlet de siste gavene før feiringen setter inn for fullt torsdag.

Se bilder av stjernene som feirer jul i Aspen lenger ned!

Og paret vil nok ikke slite med mangel av julegaver i år.

Ifølge kilder skal Cannon ha kjøpt popstjernen en luksushytte med 5 soverom i Aspen, som en tidlig julegave. 

- Han vil ikke at hun skal måtte stresse med å leie. Han vet at Aspen er et av hennes favorittsteder, så det var en litt tidlig julepresent til henne, forteller kilden.

Hytta skal imidlertid ikke ha vært nok for Cannon, som også skal ha kjøpt Mariah diamantringer som skal bli plassert på alle de 5 soverommene. 

Sangdivaen har tidligere uttalt at hun gleder seg veldig til å feire sin første jul med Nick.

- Jeg gleder meg veldig til å være forelsket i jula. Det er så lett å føle seg ensom på den tiden av året, og tidligere år har jeg bare hoppet inn i julemodu med en slags "jeg bryr meg ikke"-holdning. Feriene er fantastiske, men det å være forelsket vil være "the icing on the cake", har Mariah sagt. 

Mariah og Nick er imidlertid ikke de eneste kjendisene som nyter livet i Aspen i jula

Også stjerner som Goldie Hawn og Kurt Russel elsker ski og snø i ferien. Det samme gjør Melanie Griffith og ektemann Antonio Banderas. Oscar-vinner Hilary Swank har også slått seg ned i skilandsbyen i jula.
For Mariah er imidlertid Aspen det eneste stedet hun noensinne vil vurdere å feriere.

- I Aspen handler alt om snø og miljøet der, det setter deg automatisk i julestemning. Jeg pleier egentlig aldri å pynte leiligheten min i New York, jeg sparer alt for Aspen, forteller hun. 
 
Har du et kjendistips? Tips oss på
[email protected]

LES OGSÅ: - Er jeg gravid? Vi får se...

Se bilder av stjernene som feirer jul i Aspen nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer