- Julaften er litt som 17. mai

Modell, forretningskvinne og ettbarnsmor Kathrine Sørland setter familien i høysetet i julen.

SEOGHØR.NO: Kathrine Sørland (35) har vanligvis mange jern i ilden, men nå gleder hun seg til julefeiring i hovedstaden med ektemannen Andreas Holck (44) og sønnen Leon (7).

- Det er deilig å være i Oslo. Jula her er litt roligere enn Stavangerjula – der er det flere unger og mer action, sier hun til Se og Hør.

Den tidligere «Top Model»-programlederen og nåværende Fashion Advisor i Lindex, er opptatt av å koble ut karrierelivet i julehøytiden.

- Julaften er litt som 17. mai. En dag der det ikke er mailer og telefoner, bare familietid og kos, understreker Sørland overfor Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

VELKLEDD: I 2014 ble Kathrine Sørland kåret til årets best kledde kvinne, men i julen legger hun hælene på hylla. På Se og Hørs kjendisgalla en drøy måned før julaften, strålte hun sammen med ektemannen Andreas Holck. Foto: Andreas Fadum
VELKLEDD: I 2014 ble Kathrine Sørland kåret til årets best kledde kvinne, men i julen legger hun hælene på hylla. På Se og Hørs kjendisgalla en drøy måned før julaften, strålte hun sammen med ektemannen Andreas Holck. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Sverger til pysjen

I 2014 ble Kathrine Sørland kåret til årets best kledde kvinne av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas. Og selv om hun liker å ta seg best mulig ut, er det ikke nødvendigvis høye hæler og penkjoler som gjelder i julen:

- Jeg er egentlig ikke så veldig julete. Men tøfler og pysjamas er helt obligatorisk, røper hun til Se og Hør.

Og i familiens hjem i Oslo er alt klappet og klart til jul. Treet blir nemlig pyntet i god tid.

- Stearinlys og juletre er også viktig. Treet setter jeg opp 10–12 dager før julaften, legger Kathrine Sørland til.

Se intervju med Kathrine Sørland som 2014s best kledde kvinne:

Barna i fokus

Den tidligere Miss World-deltakeren har vært åpen om at hun en periode slet med fødselsdepresjon etter at Leon kom til verden. I dag sier 35-åringen til Se og Hør at sønnen har forvandlet julefeiringen, og syvåringen hennes er selvsagt den aller viktigste når julaften kommer. 

- Jeg gleder meg veldig til ansiktsuttrykket hans når han våkner julemorgenen. Og så gleder jeg meg til å skjemme bort de jeg er mest glad i! sier den travle ettbarnsmoren begeistret.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT TRIO: Kathrine Sørland nyter familielivet med ektemannen Andreas Holck og sønnen Leon. Her er trekløveret fotografert ved en tidligere anledning.  Foto: Henning Jensen
FLOTT TRIO: Kathrine Sørland nyter familielivet med ektemannen Andreas Holck og sønnen Leon. Her er trekløveret fotografert ved en tidligere anledning. Foto: Henning Jensen Vis mer

Etter alt å dømme gleder Kathrine seg også til å få litt ekstra kvalitetstid med ektemannen Andreas. De to forlovet seg med etter bare tre uker som kjærester. Om dét virker som kort tid, kan det neppe måle seg med tiden den flotte blondinen brukte på å falle for ni år eldre Andreas:

- Tror du på kjærlighet ved første blikk?

- Ja, virkelig. Jeg har opplevd det. Da jeg så Andreas, trengte jeg bare se på ham i ett sekund før jeg visste at det var ham jeg ville ha, røpet Kathrine overfor Se og Hør i 2014.

UNG MODELL: I 2002 var Kathrine Sørland i finalen i Miss World (bildet), og to år senere deltok hun i Miss Universe. Foto: NTB scanpix
UNG MODELL: I 2002 var Kathrine Sørland i finalen i Miss World (bildet), og to år senere deltok hun i Miss Universe. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Gifter seg for fjerde gang med samme mann