- Julaften er litt som 17. mai

Modell, forretningskvinne og ettbarnsmor Kathrine Sørland setter familien i høysetet i julen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kathrine Sørland (35) har vanligvis mange jern i ilden, men nå gleder hun seg til julefeiring i hovedstaden med ektemannen Andreas Holck (44) og sønnen Leon (7).

- Det er deilig å være i Oslo. Jula her er litt roligere enn Stavangerjula – der er det flere unger og mer action, sier hun til Se og Hør.

Den tidligere «Top Model»-programlederen og nåværende Fashion Advisor i Lindex, er opptatt av å koble ut karrierelivet i julehøytiden.

- Julaften er litt som 17. mai. En dag der det ikke er mailer og telefoner, bare familietid og kos, understreker Sørland overfor Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

Sverger til pysjen

I 2014 ble Kathrine Sørland kåret til årets best kledde kvinne av Se og Hørs motepoliti Jan Thomas. Og selv om hun liker å ta seg best mulig ut, er det ikke nødvendigvis høye hæler og penkjoler som gjelder i julen:

- Jeg er egentlig ikke så veldig julete. Men tøfler og pysjamas er helt obligatorisk, røper hun til Se og Hør.

Og i familiens hjem i Oslo er alt klappet og klart til jul. Treet blir nemlig pyntet i god tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer