Anders Mordal:

«Jul i svingen»-stjernen avkrefter dødsfall

Hevdet at skuespilleren hadde gått bort.

IKKE DØD: Anders Mordal avkrefter at han har gått bort. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
IKKE DØD: Anders Mordal avkrefter at han har gått bort. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne helgen begynte det å svirre rykter om at skuespiller Anders Mordal (58) var død. Det stemmer imidlertid ikke.

- Jeg kan stadfeste at ryktene om min død er betydelig overdrevet, sier han til NRK lørdag, og påpeker samtidig at han heller ikke har vært alvorlig syk.

- Jeg har det veldig bra, så jeg får vel heller si god jul til alle jeg kjenner og den som har spredd slike rykter, sier han videre.

Det startet først som rykter i en video på TikTok. Videoen har nærmere 200 000 visninger, og hevdet blant annet at Mordal døde som følge av kreft. I ettertid forteller skuespilleren at han har fått flere bekymringmeldinger fra venner og familie.

Mordal jobber som skuespiller ved Nationaltheatret, der han har vært ansatt siden 1997. Før det var han ansatt ved Den Nationale Scene.

SLO GJENNOM SOM TIÅRING: Ida Maria Dahr Nygaard var jenta som kapret hovedrollen som Lotte i barneskrekkfilmen «Lille Frøken Norge», og ble stjerne over natta. I dag lever hun et helt annerledes liv. Video: VIMEO. Foto: Privat. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

For mange er han blant annet kjent for rollen som faren til Linus i «Jul i svingen», Marvin. Etter rollen i julekalenderen har han mottatt Heddaprisen for beste mannlige hovedrolle i «En folkefiende» på Trøndelag Teater.

Skuespilleren har også hatt stemme i flere animasjonsfilmer, og i 2013 hadde han en liten rolle i den andre sesongen av «Lillyhammer».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer