Jukser hun?

Demi Moore anklages for fotomanipulasjon. Bedøm selv.

ORIGINALHOFTENE: Demi Moore ble så sint over beskyldningene om at bildet av henne var blitt fotomanipulert at hun la frem orginalene. Foto: W MAGAZINE - www.wmagazine.com/The Sun
ORIGINALHOFTENE: Demi Moore ble så sint over beskyldningene om at bildet av henne var blitt fotomanipulert at hun la frem orginalene. Foto: W MAGAZINE - www.wmagazine.com/The Sun Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Demi Moore (47) raser mot beskyldninger om at hennes hofter er retusjerte.

Skuespiller Demi Moore er rasende over beskyldninger om at hennes siste forsidejobb i magasinet W, viser en photoshoppet versjon av henne selv.

Tidligere har Seher.no skrevet hvordan Demi Moore endelig viser alderdomstegn.

Dersom man ser nøye etter kan det se ut som en liten del av hennes venstre hofte redusert, og motebloggere hevder at det er den verste photoshop retusjering som noensinne er laget.

100 prosent naturlige
Demi Moore på sin side hevder at hennes slanke hofter er 100 prosent naturlige. På det sosiale nettsamfunnet Twitter har hun skrevet følgende:

- Her er det orginale bildet, mine hofter ble ikke rørt. Det bedritne er at jeg kritiseres for hvordan jeg faktisk ser ut. Jeg elsker dette bildet og jeg kan bare si at jeg kunne ønske jeg hadde god lyssetting rundt meg hele dagen.

Mer enn godt lys
På tross av hennes protester, har ikke den kritiske debatten stilnet av ennå. Kjendisblogger Perez Hilton skriver følgende:

- Mulig at ikke hoftene dine er retusjerte, men resten av kroppen din er det. Dette er mer enn god lyssetting, søta!

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva sier Demi til dette?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer