Rafferty Law:

Jude Laws sønn gjør suksess som modell

Rafferty Law vekker oppsikt på catwalken.

SATSER SOM MODELL: Jude Laws sønn Rafferty gjør suksess som modell. Her er han på catwalken under London Fashion Week tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
SATSER SOM MODELL: Jude Laws sønn Rafferty gjør suksess som modell. Her er han på catwalken under London Fashion Week tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Den britiske skuespilleren Jude Law (44) tilhører verdens filmelite, og kjekkasen har blitt et kjent fjes for mange gjennom blant annet «The Holiday» og «Sherlock Holmes».

Nå tar også sønnen steget inn i rampelyset. Rafferty (21) har derimot valgt en annen yrkesretning. Han kombinerer nå en lovende modellkarriere med en fremtid som musiker.

Han gjør det nemlig skarpt som modell, og har blant annet gjort kampanjer for det svenske klesmerket Tiger of Sweden. Han har også gått på catwalken for Dolce & Gabbana en rekke ganger.

Saken fortsetter under bildet.

Et innlegg delt av RL (@raff_law)

Et innlegg delt av RL (@raff_law)

«Blir singel hvis du vil»

Det hersker liten tvil om at modellsønnen har arvet noen gode gener fra sin berømte far.

Kommentarfeltet på Instagram velter det over av positive bemerkninger. Mange påpeker at han er en kopi av faren - andre skriver at han er heldig med sitt utseende.

«Jeg kan bli singel hvis du vil», skriver brukeren «bazyfish».

«Du er som snytt ut av nesa til faren din», mener «becs_le_specs».

«Jeg ser Judes øyne og kjever i dette bildet», bemerker «drervina_pasariby».

Rafferty har også påbegynt en solokarriere som rockemusiker, og nylig ga han ut sangen «Support Network» under navnet Raff Law. Han skal også gjøre flere konserter etter nyttår.

I 2015 havnet «Raff» på bladet GQs kåring over årets beste kledde menn.

TV-STJERNE: Jude Law er en av Hollywoods mest kjente skuespillere. Her er han i TV-serien «The Young Pope». Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: Jude Law er en av Hollywoods mest kjente skuespillere. Her er han i TV-serien «The Young Pope». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Motesøsken

Jude Law var gift med Sadie Frost (52) fra 1997 til 2003. I tillegg til Rafferty, har de også barna Iris (17) og Rudy (15) sammen.

Rafferty er ikke den eneste i søskenflokken som har prøvd seg som modell. Iris har også latt seg avfotografere.

I 2015 debutarte Iris som modell for det britiske motemerket Illustrated People, som hun selv dokumenterte på sin Instagram-profil. Der har hun i rundt 100 000 følgere.

Bildene spredte seg verden rundt, og flere sammenlignet henne blant annet med popstjernen Miley Cyrus.

Viste tidlig interesse

Ifølge Daily Mail viste Iris tidlig interesse for moteverden, og hun satt på første rad under London Fashion Week på Vivienne Westwoods show i 2012.

Dermed føyer de seg inn i en rekken av kjendisbarn, som finner veien inn til rampelyset via moteindustrien.

Lily-Rose Depp (18), datter av Johnny Depp, har gjort modelloppdrag i et par år, og kan skilte med magasinforsider og fotoseanser på CV-en. I fjor gikk hun for Chanel under en motevisning i Paris, og debuterte dermed på catwalken.

KJENDISDATTER: Lily-Rose Depp er datter av skuespiller Johnny Depp og artisten Vanessa Paradis. Foto: NTB Scanpix
KJENDISDATTER: Lily-Rose Depp er datter av skuespiller Johnny Depp og artisten Vanessa Paradis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I samme visning gikk en annen kjendisdatter, nemlig Sofia Richie (19) - barn av 80-tallshelten Lionel Richie.

Populære kjendisbarn

Sønnen til Pamela Anderson og Mötley Crue-rocker Tomme Lee, Brandon (17), gjorde sin debut under Los Angeles Fashion Week i fjor vinter. Han har også blitt brukt av designermerket Saint Laurent.

MOR OG SØNN: Pamela Anderson har nok gitt mange modelltips til sin sønn Brandon. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Pamela Anderson har nok gitt mange modelltips til sin sønn Brandon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også sønnen James Bond-skuespilleren Pierce Brosnan, Dylan (19), har blitt brukt i store kampanjer for den franske giganten.

Willow og Jaden Smith har nytt godt av Hollywood-foreldrene Will Smith og Jada Pinkett, og har figurert i mangfoldige motevisninger.

Kaia Gerber, datteren til supermodellen Cindy Crawford og hennes ektemann Rande Gerber, har lenge vært omtalt som et talent i modellbransjen.

Til tross for at hun bare er 16 år, har hun gjort oppdrag for store motehus som Marc Jacobs og Alexander Wang.

LES OGSÅ: «Farmen»-deltakerne raste ned i vekt