Jude Laws datter debuterte som modell

Iris (15) følger i fotsporene til sine berømte foreldre.

MODERNE FAMILIE: Jude Law og eks-kona Sadie Frost er fremdeles gode venner og samarbeider tett om barna (f.v) Rudy, Iris og Rafferty. Bildet er tatt i 2011.  Foto: Blue Man Group/Splash News
MODERNE FAMILIE: Jude Law og eks-kona Sadie Frost er fremdeles gode venner og samarbeider tett om barna (f.v) Rudy, Iris og Rafferty. Bildet er tatt i 2011. Foto: Blue Man Group/Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: 15 år gamle Iris Law har gode gener å slekte på. Hun er nemlig datter av det skuespillerparet Jude Law (42) og Sadie Frost (50).

Duoen var gift fra 1997 til 2003 og har barna Rafferty (19) og Ruby (13) sammen i tillegg til Iris.

Nylig debuterte datteren deres som modell for det britiske motemerket Illustrated Peoples nyeste kampanje, og Iris har selv postet flere av bildene på sin Instagram-profil.

Bildene sprer seg nå verden rundt, og Iris blir blant annet sammenlignet med popstjernen Miley Cyrus.

 

 
 

Ifølge Daily Mail viste Iris tidlig interesse for moteverden, og hun satt på første rad under London Fashion Week på Vivienne Westwoods show  i 2012.

Hun har også avslørt at hun og Lila Moss (13) har øvd seg på å gå catwalk med Lilas supermodellmor Kate Moss (41).

- Lila og jeg har som vane å lage små fotoshoot sammen hver gang vi møtes. Jeg liker det veldig godt fordi det kombinerer alt jeg elsker: Det er kreativt, det får det til å tenke og det er mote, sa hun til bladet Amuse i fjor.

Bildet under viser Iris og lillebroren som barn sammen med sine berømte foreldre.

Fuzzy family

A photo posted by @lirisaw on

 

SØNNEN ER OGSÅ MODELL: Her sitter Jude Laws eldste sønn, Rafferty, modell for smykkemerket EFFRA London. Foto: NTB Scanpix
SØNNEN ER OGSÅ MODELL: Her sitter Jude Laws eldste sønn, Rafferty, modell for smykkemerket EFFRA London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

To modeller i familien

Men Iris er ikke det eneste barnet til Jude Law som gjør suksess som modell.

I fjor sommer imponerte hans eldste sønn, Rafferty, da han gikk på catwalken for DKNY. Han er også signert med modellbyrået Select Model Management.

«Spy»-stjernen er kjent for å være litt av en skjørtejeger, og i mars i år ble han far for femte gang da eks-kjæresten Catherine Harding (24) fødte ei lita jente.

Han har også datteren Sophia (6) fra en flørt med modellen Samantha Burke.

I mange år hadde Law også et av-og-på forhold til skuespilleren Sienna Miller (33). De var også forlovet en periode, men da det kom frem at fembarnsfaren hadde vært utro med barnepiken, gikk forholdet i vasken.

LES OGSÅ: Romeo Beckham ble med storebror på «Star Wars»-fest