Jude Law har lagt skandalelivet bak seg

Skuespilleren angrer på skandalelivet og er nå i toppform.

PRIORITERER KARRIEREN: Jude Law tror de neste årene kommer til å bli de mest effektive i hans liv.  Foto: Splash News/ All Over Press
PRIORITERER KARRIEREN: Jude Law tror de neste årene kommer til å bli de mest effektive i hans liv. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: For fem år siden fikk Jude Law (41) alles øyne rettet mot seg da han var utro mot kjæresten Sienna Miller (32) med barnevakten Daisy Wright.

De siste årene har han imidlertid lagt om stilen og prioritert karrieren og familielivet.

- Disse årene kommer til å bli de mest produktive i mitt liv. Det er en flott alder å være skuespiller i, og jeg tror det kommer til å bli interresant, sier han til The Telegraph.

De siste årene har han gjort sukess med filmer som «Sherlock Holmes» og «Dom Hemingway». Nå er han i full gang med innspillingen av to nye filmer.

EKSKJÆRESTEN: Jude Law og Sienna Miller da kjærligheten blomstret som mest.  Foto: Cooper Photographers/Splash News/ All Over Press
EKSKJÆRESTEN: Jude Law og Sienna Miller da kjærligheten blomstret som mest. Foto: Cooper Photographers/Splash News/ All Over Press Vis mer

- Ikke fortell meg det finnes noen som ikke har gjort noe de har angret på. Eller gjort ting som er dumme. Eller sagt dumme ting. Er ikke det livet, da? Vi gjør alle ting vi ikke bør gjøre, sa han til The Guardian da det stormet som verst rundt utroskapsskandalen.

Sammen med Jason Statham, Rose Byrne og Melissa McCarthy er han i gang med filmingen av «Spy».

Han er også å se på kino senere i år i filmen «Black Sea». Den handler om en ubåt-kaptein som får i oppdrag å utforske svartehavets dybder. Der ryktes det at det skal ligge et hav av gull.

La på seg 13 kg

Jude Law har tydeligvis trent mye etter rollen som «Dom Hemingway», som gikk på kino i november. For rollen som Dom måtte han legge på seg 13 kilo. Nå har han kvittet seg med disse kiloene ved hjelp av sunt kosthold og hard trening.

- Det var vanskelig å spise normalt igjen, etter å ha lagt på seg 13 kilo. Jeg tillot meg selv alt fra is til burgere flere ganger om dagen. Nå er det slutt, sier han til PageSix.

Det er tydelig at han prioriterer et sunt kosthold. På mandag ble han sett på en grønnsakshandel, hvor han fylte kurven med sunne varer.

Jude Law fikk nemlig alles øyne på seg da han var på handletur i London. Han viste frem en generøs mengde mannekløft, som til og med setter Kim Kardashians dype utrigninger i skyggen. Kjekkasen er ikke fremmed for å vise frem musklene sine, noe han også gjorde på badeferie i fjor.

Han har tidligere vært gift med skuespiller Sadie Frost (47) og forlovet med Sienna Miller (30). Law har barna Iris (12), Rudy (10), Rafferty (15) med eks-kona Sadie Frost, og datteren Sophia (3) med eks-kjæresten Samantha Burke.

Nå er det barna som er det viktigste for Jude Law.

MED BARNA: Jude Law med sønnene Raferty og Rudy i West Hollywood.  Foto: Fern / Splash News/ All Over Press
MED BARNA: Jude Law med sønnene Raferty og Rudy i West Hollywood. Foto: Fern / Splash News/ All Over Press Vis mer

Dom Hemingway-trailer: