DNA-TESTER: Jude Law krevde at barnet skulle DNA-testes. Testen konkluderer med at skuespilleren er faren til Sophia. Foto: All Over Press
DNA-TESTER: Jude Law krevde at barnet skulle DNA-testes. Testen konkluderer med at skuespilleren er faren til Sophia. Foto: All Over PressVis mer

- Jude Law er faren

Skuespilleren sier unnskyld til familien etter DNA-avsløringen...

SEHER.NO: Jude Law (36) har angivelig unnskyldt seg overfor familien etter DNA-tester konkluderer at han er faren til nok et barn. Til tross for at 36-åringen har offentliggjort at han skal bli far for fjerde gang, krevde han likevel i etterkant at barnet skulle DNA-testes.

"Alfie"-skuespilleren har nå blitt offisielt fortalt at han er faren til Samatha Burke`s datter Sophia, som ble født forrige måned etter en kort flørt mellom Jude og Samantha.

- Samantha kan bekrefte at DNA-testen har konkludert med at Jude Law er Sophias far. Sjekk inn om et par måneder. Kanskje Samantha og Jude har giftet seg, sier Samanthas agent Eileen Koch.

Jude må nå betale barnebidrag til Samantha, og eksperter tror han vil komme til å måtte betale rundt 11 millioner i året.

Skuespilleren forsikrer at hans tre andre barn, Rafferty (14) og Iris (8) og Rudy (7), som har han sammen med tidligere kone Sadie Frost, ikke vil bli påvirket av dette.
 
- Han fortalte Sadie at han bare lå med henne en gang. Men nå har han bekreftet til henne og barna at Sophia er hans. Han har gjort det klart for barna at dette ikke vil påvirke deres tid sammen, forteller en kilde til The Daily Mail.

Jude Law møtte Samantha mens han filmet i New York i fjor. Et par måneder senere ringte hun ham for å fortelle at hun var gravid.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Ble skjelt ut av eksens far