Jude gjør som Britney

Alfie-stjernen satser på mannlig barnevakt.

DELER BYRDEN: Jude Law har ansatt ny barnevakt. Foto: All Over Press
DELER BYRDEN: Jude Law har ansatt ny barnevakt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klok av skade!


SEHER.NO: Sist gang Jude Law (33) ansatte en barnepike, gikk det ikke så veldig bra - i hvert fall ikke for forholdet hans. For hvem kan vel glemme skuespillerens affære med barnepiken, som kostet ham forholdet til Sienna Miller?


Denne gang er det imidlertid mindre trolig at Jude vil falle for fristelsen og bli for intim med barnevakten. Den britiske skuespilleren gjør nå som mange andre i Hollywood og bytter ut nannyen med en "manny" - en mannlig barnevakt. Og det er ikke hvem som helst som har fått det ærefulle oppdraget.


Det siste tilskuddet til Law-staben er Perry Taylor (28) - Britney Spears (24) tidligere manny. Men Taylors service-tilbud innebefatter mer enn å handle mat og skifte bleier - han fungerer også som livvakt for Jude og hans familie.


Taylor ble sparket fra sin forrige jobb da Britneys ektemann Kevin Federline (28) ble sjalu på det tette båndet han utviklet til Britney og deres sønn Sean Preston.


Nå kan ha trøste seg med å være Judes nyeste accessoar på den røde løperen...


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer