Jublet og hylte da likbilen kom

Whitney Houstons fans i ekstase utenfor begravelsesbyrået.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whitney Houstons tragiske dødsfall har skapt mye oppstyr over hele verden. Sangerens død preger alle internasjonale forsider og blomster legges ned utenfor hotellet der hun døde bare 48 år gammel.

Mandag kveld ble stjernens døde kropp kjørt til begravelsesbyrået Whigham i Houstons hjemby Newark i New Jersey. Hundrevis av fans hadde samlet seg utenfor begravelsesbyrået og da likbilen kjørte forbi jublet og hylte de fremmøtte. 

Selv om det kan bli sett på som mangel på respekt, har dette skjedd flere ganger tidligere når amerikanske stjerner dør. Et stort telt var satt opp utenfor inngangen for å sikre at ingen tok bilder da båren ble fraktet  inn.

Det er ventet at sangerens kiste blir stilt ut en av de nærmeste dagene slik at familie, venner og fans kan ta et siste farvel før begravelsen. Det er også spekulert i om begravelsen vil bli holdt på en stor arena for å få plass til flest mulig av de sørgende.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitney hadde hemmelig sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer