Lauren Conrad ble mamma igjen:

Jubler over familieforøkelse

«The Hills»-stjernen er blitt mamma for andre gang.

TOBARNSMOR: Lauren Conrad (midten) og ektemannen er blitt foreldre for andre gang. På Instagram avslører hun både den nyfødte babyens kjønn og navn. Her med «The Hills»-kollegene Whitney Port og Audrina Patridge i 2008. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Lauren Conrad (midten) og ektemannen er blitt foreldre for andre gang. På Instagram avslører hun både den nyfødte babyens kjønn og navn. Her med «The Hills»-kollegene Whitney Port og Audrina Patridge i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av april avslørte «The Hills»-stjernen Lauren Conrad (33) at hun og ektemannen William Tell (39) ventet barn igjen. Babynyheten delte Conrad selv på Instagram, der hun viste frem sin voksende mage.

«Det har vært vanskelig å holde dette for meg selv. Veldig glad for å kunne dele at familien vår vil bli litt større dette året», lød bildeteksten.

Nå er ventetiden endelig over, og ekteparet har dermed blitt foreldre for andre gang. Også dette avslører 33-åringen i et innlegg på den populære bildedelingstjenesten, der hun har delt en tegning av familien.

«Vår søte, lille gutt, Charlie Wolf Tell, har ankommet», skriver Conrad til tegningen av henne og ektemannen, deres to sønner og familiens to hunder. På tegningen holder eldstesønnen et skilt der det står skrevet «Det er en gutt».

Tobarnsforeldre

Da 33-åringen, som fikk sitt store gjennombrudd i realityserien «Laguna Beach», kunngjorde at hun ventet sitt andre barn, avslørte hun verken termin, kjønn eller babynavn.

Nå viser det seg altså at hun og ektemannen ventet en sønn, som har fått navnet Charlie Wolf Tell.

Dette er parets andre barn, da de har sønnen Liam James (2) fra før. Han meldte sin ankomst i juli 2017, og den gang var det en lykkelig Conrad som overfor People bekreftet at hun hadde blitt mor.

- Vi er overlykkelige over å kunne fortelle at vi har ønsket sønnen vår Liam James Tell velkommen inn i familien vår. Mamma, pappa og baby har det veldig bra. Vi er allerede forelsket, uttalte paret den gang.

Møttes for 17 år siden

Conrad og Tell møttes for første gang da førstnevnte var 16 år gammel. Ti år senere ble de satt opp på en blind-date, og i 2012 ble de kjærester. Året etter forlovet duoen seg, før de i 2014 ble mann og kone.

FORELDRE IGJEN: Lauren Conrad og ektemannen er blitt foreldre til nok en liten gutt. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE IGJEN: Lauren Conrad og ektemannen er blitt foreldre til nok en liten gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere har «The Hills»-stjernen sagt at det beste ved å være gift er at hun «har en partner i livet hun får gjøre fantastiske ting sammen med», og at det hardeste med et ekteskap er å ikke være egoistisk, men møtes på halvveien. I år feiret Lauren Conrad og ektemannen fem år som ektepar, så de har lykkes med det.

Men til tross for at Conrad, i likhet med mange andre kjendiser, deler et tilsynelatende perfekt liv i sosiale medier, har hun også vært åpen om at ikke alt er like enkelt.

- Følte at jeg feilet

I mai åpnet hun opp om morsrollen i sin egen podkast, «Lauren Conrad: Asking for a Friend», der hun innrømmet at hun etter fødselen av sin første sønn følte på presset om å prestere som nybakt mor. Spesielt skammet Conrad seg når det kom til ammingen av det nyfødte barnet.

Da 33-åringens nå to år gamle sønn bikket fire måneder, produserte hun nemlig ikke tilstrekkelig med melk.

- Jeg følte at jeg feilet på noe som burde ha kommet helt naturlig, og det var vanskelig for meg, delte hun.

- Jeg trodde amming ville gå veldig lett for meg, og at jeg bare skulle vite hvordan det skulle gjøres. Det er jo det kroppen min er laget for å gjøre, la «The Hills»-stjernen til.

Hun avslørte også at jobben som småbarnsmor til tider føles uutholdelig, men at hun gledet seg stort til å få et nytt barn. Det har hun nå fått, etter sønnens ankomst.

COMEBACK: Ti år etter at «The Hills» ga seg, er gjengen tilbake med en ny sesong. Noen har savnet rampelyset mer enn andre. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er ikke blind

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer