VENTER NYTT BARN: Matt Damon og kona Luciana klarer knapt å vente til de snart blir foreldre til sitt fjerde barn sammen. Foto: All Over Press
VENTER NYTT BARN: Matt Damon og kona Luciana klarer knapt å vente til de snart blir foreldre til sitt fjerde barn sammen. Foto: All Over PressVis mer

Jubler for nytt barn

- Alle er utrolig lykkelige.

SEHER.NO: Filmstjernen Matt Damon (39) - blant annet kjent for sine roller som actionhelten Jason Bourne - smiler bredt etter at det ble kjent at hans kone Luciana (34) venter parets fjerde barn.

- Alle er utrolig lykkelige, sier en talsmann for paret, til People.

Matt Damon og Luciana, som giftet seg i 2005, har fra før døtrene Isabella (4) og Gia (11 mnd.) sammen. I tillegg er filmstjernen stefar for Lucianas datter Alexia (11).

Damon - som flere ganger har blitt kåret til en av verdens mest sexy menn - hevder hans nye rolle på hjemmebane ført til store forandringer i livet hans.

- Det å bli pappa har forandret livet mitt. Før så bestod hverdagen min bare av arbeid, trening og søvn. Men etter at Isabella ble født, tenker jeg bare på å bli ferdig med treningen så jeg kan få kommet hjem for å se datteren min før hun sovner, har han tidligere sagt til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Nå slanker «Matty Fatty» seg