Melissa Rauch:

Jubler for baby etter spontanaborten

Mammalykke for «Big Bang Theory»-stjernen.

MAMMA: Melissa Rauch (midten) har blitt mamma for første gang. Her mottar hun en pris sammen med «Big Bang Theory»-kollegaene Mayim Bialik og Kaley Cuoco

Mayim Bialik under People's Choice Awards tidligere i år. Foto: Vince Bucci / NTB scanpix
MAMMA: Melissa Rauch (midten) har blitt mamma for første gang. Her mottar hun en pris sammen med «Big Bang Theory»-kollegaene Mayim Bialik og Kaley Cuoco Mayim Bialik under People's Choice Awards tidligere i år. Foto: Vince Bucci / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I sommer kunne skuespiller Melissa Rauch fortelle at hun ventet sitt første barn med ektemannen Winston Rauch.

Det skrev 37-åringen i et innlegg på nettstedet Glamour. Samtidig fortalte skuespilleren om spontanaborten hun opplevde for et år tilbake, og om hvordan hun gjennom sine mange forsøk på å få barn ble irritert på andre foreldre.

Nå kan «Big Bang Theory»-stjernen slippe jubelen løs. I et innlegg på Instagram avslører Melissa at hun har blitt mamma til en liten datter.

SMILER IGJEN: I fjor opplevde Melissa Rauch alle gravides mareritt. Nå har hun blitt mamma for første gang. Foto: Chris Pizzello / NTB scanpix
SMILER IGJEN: I fjor opplevde Melissa Rauch alle gravides mareritt. Nå har hun blitt mamma for første gang. Foto: Chris Pizzello / NTB scanpix Vis mer

- Vanskelig

Melissa legger ikke skjul på lykkerusen, og hun avslører samtidig navnet til sitt nyfødte barn.

«Jeg er overlykkelig for at vår kjære datter, Sadie Rauch, har kommet til verden», jubler skuespilleren.

Resten av teksten dediserer hun til andre som har opplevd spontanabort, som hun selv har vært igjennom.

Saken fortsetter under bildet.

«Jeg vil aldri ta for gitt hvor vanskelig denne veien det har vært. Til dere som fremdeles befinner dere på veien: Jeg sender dere masse kjærlighet«, skriver hun, etterfulgt av mange hjerter.

Resulterte i depresjon

Norsk Helseinformatikk definerer spontanabort som «et ufrivillig tap av en graviditet før uke 22». Det forekommer i cirka 10 prosent av alle svangerskap som er bekreftet ved svangerskapstest.

Spontanaborten til Melissa resulterte i dyp sorg, som etter hvert utviklet seg til depresjon.

I innlegget, som ble publisert i sommer, var TV-profilen åpenhjertig om hvordan hun opplevde den vonde tiden.

- Du går nødvendigvis ikke til en begravelse eller tar deg fri fra jobb for å sørge, men det forandrer ikke det faktum at noe verdifullt er blitt uventet tatt fra livet ditt, skriver hun.

Stikk i hjertet

Det var dessuten vanskelig for henne når hun så andre par være lykkelige med barn.

Melissa innrømmet at hun «kjente et stikk i hjertet hver gang noen delte glade babynyheter».

Til slutt fant ekteparet ut at de måtte kalle spontanaborten for noe annet. Dette var til stor hjelp for Melissa.

- I en periode begynte ektemannen min og jeg å si til hverandre – uten å fornærme babyen så klart – at babyen hadde stukket av i stedet.

LES OGSÅ: Kate Hudson var høygravid første gang hun møtte kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer