Carrie Underwood:

Jubler av babylykke etter spontanabortene

- Livene våre er forandret for alltid.

FIKK EN SØNN: Her er en høygravid Carrie Underwood og ektemannen Mike Fisher på den røde løperen under Country Music Awards i november. Nå har de blitt foreldre for andre gang. Foto: NTB Scanpix/ Instagram
FIKK EN SØNN: Her er en høygravid Carrie Underwood og ektemannen Mike Fisher på den røde løperen under Country Music Awards i november. Nå har de blitt foreldre for andre gang. Foto: NTB Scanpix/ Instagram Vis mer

I august kom den gledelige nyheten om at country-stjernen Carrie Underwood (35) og ektemannen Mike Fisher (38) ventet sitt andre barn sammen. Fra før av har de sønnen Isaiah (3).

Onsdag avslører sangfuglen til sine over åtte millioner følgere på Instagram at hun har blitt mamma for andre gang.

- Jacob Bryan Fisher kom inn i denne verden i de tidlige morgentimene mandag. Hans mor, far og storebror kunne ikke vært lykkeligere for at Gud stoler på at de vil ta vare på dette lille mirakelet! Hjertene våre er fulle, øyene våre er trette og livene våre er forandret for alltid. Livet er godt, skriver hun og deler samtidig tre bilder av den nyfødte med fansen:

Mistet tre ufødte barn

Kort tid etter at Underwood fortalte at hun var gravid igjen, avslørte hun også at hun og ektemannen lenge hadde prøvd å gi sønnen et søsken. Men veien til å bli tobarnsforeldre hadde vært lang og hard.

- Jeg hadde planlagt at 2017 skulle være året hvor jeg jobbet med ny musikk og fikk en baby. Vi ble gravide tidlig det året, men det gikk ikke, delte hun åpenhjertig i september til CBS Sunday Morning.

Deretter fortalte den talentfulle artisten at hun hadde mistet tre ufødte barn på ett år.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Hardt for kroppen

Før jul innrømmet Grammy-vinneren at svangerskap nummer to hadde vært vanskeligere enn sitt første.

- Det definitivt annerledes denne gangen. Det stemmer virkelig det folk sier om at hvert svangerskap er forskjellig. Det er ulike symptomer. Dette har vært litt hardere for kroppen min av en eller annen grunn. Men det har likevel gått veldig bra, delte hun, ifølge Contactmusic.com.

TRE BLE TIL FIRE: Her er Carrie sammen med ektemannen og sin førstefødte sønn som nå har blitt storebror. Foto: NTB Scanpix
TRE BLE TIL FIRE: Her er Carrie sammen med ektemannen og sin førstefødte sønn som nå har blitt storebror. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i 2010 at Carrie Underwood gikk til alters med Mike Fisher, etter å ha blitt forlovet før jul i 2009.

Til bryllupet sitt skal paret ha leid hele luksushotellet Ritz-Carlton i Greensboro, North Carolina, for nesten to millioner kroner.

- Livet mitt er ikke så veldig forskjellig nå, fra da vi datet, sa sangstjernen da hun gjestet «The Today Show» etter bryllupet, og viste frem gifteringen foran kameraene.

LES OGSÅ: - Det ble litt for tøft for kona