Leo Ajkic:

Jubelkveld med ny kjæreste

Leo Ajkic kom på Se og Hørs Kjendisgalla med ny kjæreste i kveld.

NY KJÆRESTE: Leo Ajkic stakk av med pris søndag kveld. Med seg på festen hadde han sin nye kjæreste. Foto: Andreas Fadum
NY KJÆRESTE: Leo Ajkic stakk av med pris søndag kveld. Med seg på festen hadde han sin nye kjæreste. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GRAND HOTEL (Se og Hør): Under Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld ankom Leo Ajkic (34) med ny kjæreste. Etter å ha vunnet pris for årets forbilde, en pris han for øvrig mottok med tårer på scenen, gikk tv-profilen ut for å mingle med andre gjester.

Da viste han også frem sin nye kjæreste, Chiku Msombeli. Overfor Se og Hør kunne paret bekrefte romansen.

- Ja, det stemmer at vi er sammen. Jeg vil helst ikke fortelle noe om hvor lenge vi har vært sammen eller hvor vi møttes, det blir litt for privat i kveld. Men ja, vi har funnet kjærligheten, sier en stolt Ajkic og lener seg mot sin utkårede.

- Jeg er veldig stolt av ham. Det er ikke hver dag kjæresten din får en sånn utmerkelse, sier Chiku og kysser kjæresten.

Paret sier videre at de skal kose seg i kveld, og utelukker ikke at det blir noen glass med vin og hygge.

- Det er jo litt gøy å få lov til å ta del av denne verdenen. Det er ikke hver dag man får dratt på noe sånn, sier hun til Leo.

KAOS: Klarsynte Lilli Bendriss mener 2018 blir et år med mye kaos. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Se og Hør oppdaterer saken.

Vant pris

Det var en rørt og beæret Leo som i kveld kunne motta prisen fra scenen på Grand Hotel i kveld. Fra scenen sa han blant annet at selv han manglet forbilder som ung.

-Tusen hjertelig takk, jeg har aldri prøvd å være et forbilde for noen, for jeg manglet forbilder selv. Da jeg kom til Norge, så var det ingen som sa at jeg kunne få det til. Jeg ville være det motsatte enn et forbilde, og hvis jeg prøvde å være ekkel på TV, gikk det ut over gruppen min, sa Ajkic fra scenen, og la til:

- Derfor vil jeg være et godt forbilde og gjøre fine ting. Jeg forventer ikke noe av Se og Hør, men tusen takk for prisen. Jeg setter stor pris på det.

NETTHETS: Emma Ellingsen er nominert til "Årets influencer" og har vært åpen om det å være født i feil kropp. Reporter: Ruben Pedersen Video: Frida Andersen Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

Bosnia-fødte Leo Ajkic har vært tilknyttet NRK siden 2010, og regnes som en av kanalens største profiler.

Han er kjent for programmer som «Leo og u-landslaget», «Leos reise» «Typen til» og «Flukt».

I sistnevnte program fulgte Ajkic enkeltmennesker som på hver sin måte var rammet av flyktningkrisen. Programmet skapte stort engasjement, og sørget blant annet også for at Ajkic ble tildelt Fritt Ords honnør-pris.

34-åringens troverdige bidrag til innvandringsdebatten i progammet, og hans positive påvirkning på unge menneskers engasjement var også deler av juryens begrunnelse for å tildele nettopp Ajkic prisen.

Tv-profilen mistet sin forrige kjæreste i fjor, brått og uventet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer