JOWST vant Melodi Grand Prix

- Takk til hele Norge.

JOWST VANT: Joakim With Steen og Aleksander Walmann ble favoritt i Europa med låta «Grab The Moment». Nå er de klare for gullfesten og gir oss et realt seiersrop. Video: John T. Pedersen / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SPEKTRUM: (Dagbladet): I kveld var det duket for den norske finalen av årets Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum.

I likhet med tidligere år, ble fire av årets artister stemt videre til en gullfinale hvor de opptrådte på nytt, og det ble ikke mindre show på scenen under denne runden.

I dommen fra Europa var Ulrikke Brandstorp og Jowst, bestående av Joakim With Steen og Aleksander Walmann, soleklare favoritter.

Rett til topps

Det var imidlertid JOWST med låta «Grab The Moment», som trakk det lengste strået og stakk av med seieren i årets finale av Melodi Grand Prix.

- Jeg må bare si tusen hjertelig takk. Takk til hele Norge som har stemt på oss, jubler vokalist Aleksander Walmann fra scenen.

JOWST er egentlig en forkortelse for Joakim With Steen, produsenten som står bak låta, og som er på scenen sammen med Walmann.

Ifølge NRK ble vinnerlåta født etter at førstnevnte, i en lukket Facebookgruppe, lot venner følge og gi tilbakemeldinger på hele prosessen med å skrive og produsere «Grab The Moment».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer