Joss Stone(d) sjokkerer

- Hvis jeg har lyst til å dra til Amsterdam, gjør jeg det, forteller "Super Duper Love"-baben.

PROVOSERER: Joss Stone mener at hun kan gjøre akkurat som hun vil - som for eksempel å dra til liberale Amsterdam og røyke hasj. Foto: Stella Pictures
PROVOSERER: Joss Stone mener at hun kan gjøre akkurat som hun vil - som for eksempel å dra til liberale Amsterdam og røyke hasj. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 19 år gamle Grammy-vinneren Joss Stone har satt sinnene i kok hos foreldre verden over.

For i et intervju med det britiske musikkmagasinet Q avslører hun at hun ikke har noe i mot en joint eller fem - akkurat som Cameron Diaz og Drew Barrymore.

- Jeg er ikke så veldig interessert i dop, utenom en joint i ny og ne. Hvis jeg har lyst til å dra til Amsterdam, så gjør jeg det.

- Jobben min har vist meg at vi har mange valg her i livet, og at jeg kan gjøre hva jeg vil. Kult, eller hva? forteller hun i intervjuet.

Mon tro om foreldrene til Joss' unge fans syns det er like kult ... Sikkert er det i hvert fall at Joss kommer til å bli kalt "Joss Stoned" fremover.

LES OGSÅ: Fergie tok med døtrene på hasjfest

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer