Jøss, sjekk de armene!

Superstjernen begynner å ligne på kjærestens eks.

«BIG GUNS»: Skuespiller Cameron Diaz har overtatt Madonnas eks - både som kjæreste og treningspartner. Nå er stjernen mer veltrent enn noensinne... Her avbildet i forbindelse med en middag med tidligere president Bill Clinton.  Foto: All Over Press
«BIG GUNS»: Skuespiller Cameron Diaz har overtatt Madonnas eks - både som kjæreste og treningspartner. Nå er stjernen mer veltrent enn noensinne... Her avbildet i forbindelse med en middag med tidligere president Bill Clinton. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Hollywood-skuespilleren Cameron Diaz (38) har alltid vært en sporty, men feminin stjerne.

Nå virker det imidlertid som at det sporty preget er blitt erstattet med styrke: På ferske bilder ser nemlig den vakre 38-åringen utrolig veltrent ut, og armmusklene hennes er omtrent like definerte som på en proff fitnessutøver.

Kanskje det er skuespillerens ny kjæreste, Alex Rodriguez, som er årsaken? Rodriguez er en av stjernene på baseballaget New York Yankees og naturlig nok svært så opptatt av å holde seg i form.

Og nå har tydeligvis han treningsiver smittet over på Diaz, som nesten ser maskulin ut med sin smale figur og tydelige muskler.

Diaz og hennes ny kjæreste drar som oftest på trening når de er sammen, og ifølge Diaz' personlige trener er hun visstnok veldig fornøyd med sitt nye utseende, skriver avisen Daily Mail.

Sportsstjernen har tidligere vært sammen med popikonet Madonna (52). De innledet et forhold for tre år siden og det påfølgende treningsregimet til popstjernen gav henne sjokkerende mye muskler: «Nesten mandige armer» omtaler Daily Mail dem som.

Også Rodriguez ekskone Cynthia skal ha et par svært veldefinerte armer... Aner vi et mønster?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Norske jenter mangler ambisjoner