HEFTIG KYSS: Tommy Lee og Pamela Anderson skal ha kysset og flørtet heftig på nattklubben Body English i Las Vegas. Som dette bildet viser, gjorde de få forsøk på å skjule det.  Foto: All Over Press
HEFTIG KYSS: Tommy Lee og Pamela Anderson skal ha kysset og flørtet heftig på nattklubben Body English i Las Vegas. Som dette bildet viser, gjorde de få forsøk på å skjule det. Foto: All Over PressVis mer

Jøss, er de sammen igjen?

Pamela og Tommy Lee kysset heftig på nattklubb.

SEHER.NO: Det er aldri lenge stille rundt Pamela Anderson.

Nå er kjæresteryktene i gang igjen, og denne gangen er det eksmannen Tommy Lee som Baywatch-stjernen skal ha funnet tilbake til.

Paret ble observert og fotografert i heftige kyss i Las Vegas etter at de to møttes på nattklubben Body English på Hard Rock Hotel and Casino i forbindelse med at Tommy Lee og Motley Crue spilte i byen.

- Istedenfor å ligge lavt og forsøke å unngå rampelyset, gjorde det oppmerksomhetssugne paret sitt nærvær kjent på Body English. Overraskede fans jublet da paret gikk på scenen i blitsregnet, skriver avisen The Las Vegas Sun.

Dette er selvsagt ikke første gangen de to har blitt gjenforent etter skilsmissen i 1998. Seinest i fjor uttalte Tommy Lee at han og Pamela ville gi forholdet en ny sjanse.

- Vi har bare prøvd 800 ganger - så 801 her kommer vi. Det er fantastisk. Det funker virkelig, sa Lee spøkefullt den gangen.

Men det funket ikke da heller...

Like etter gikk paret på et nytt brudd, og i februar ble det kjent at Pamela datet surferen Jamie Padgett.

Men nå ser det altså ut til at Pamela og Tommy Lee forsøker for 802 gang. Vi kan ikke annet enn å ønske lykke til!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: På stranden med elektrikerkjæresten