Joshua Sasse: - Vi vil ikke gifte oss før alle kan

Kylie Minogue og Joshua Sasse står opp for likekjønnet ekteskap i Australia.

BRYLLUPSPLANER LAGT PÅ IS: Kylie Minogue og Joshua Sasse står opp for likekjønnet ekteskap i Australia, og kommer ikke til å gifte seg før alle kan gifte seg, uansett legning.  Foto: Pa Photos
BRYLLUPSPLANER LAGT PÅ IS: Kylie Minogue og Joshua Sasse står opp for likekjønnet ekteskap i Australia, og kommer ikke til å gifte seg før alle kan gifte seg, uansett legning. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar kunne skuespiller Joshua Sasse (28) avsløre at han og den australske artisten Kylie Minogue (48) hadde forlovet seg. Nå forteller paret at de ikke har noe som helst planer om å gifte seg før alle kan. 

Paret har nemlig lyst til å gifte seg i hjembyen til Kylie, Melbourne i Australia, men så lenge likekjønnet ekteskap mellom homofile og lesbiske ikke er lovlig har de ikke lyst til å gifte seg. Det fortalte Joshua til Sunrise forrige uke, ifølge Daily Mail. 

- Jeg vil fortelle dere i dag på mine og hennes vegne at så lenge likekjønnet ekteskap ikke er lovlig i Australia vil vi ikke gifte oss, sa «Galavant»-Joshua til tv-programmet. 

Videre forteller Joshua at det er noe de begge to har snakket om og står for.

I den forbindelse har de to engasjert seg i kampanjen «Say I Do Down Under», som Joshua opprettet, for å prøve og gjøre likekjønnet ekteskap lovlig. 

- Da jeg fant ut at homofilt ekteskap var ulovlig i Australia, ble jeg sjokkert. Jeg kan bare ikke forstå det på noe nivå, verken moralsk eller religiøst, at jeg har rett til å gifte meg med den personen jeg elsker, mens noen andre ikke har det på grunn av deres legning, fortalte skuespilleren til Telegraph.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer