VAKKER: Helena Christensen kan velge og vrake i menn, mye tyder imidlertid på at hun har falt for unge Hartnett. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Helena Christensen kan velge og vrake i menn, mye tyder imidlertid på at hun har falt for unge Hartnett. Foto: Stella PicturesVis mer

Josh + Helena = Sant

Det er mye som tyder på at Josh Hartnett har klart å kapre drømmedama, Helena Christensen.

Pommes fri-eri?


SEHER.NO: Ryktene har allerede svirret rundt Josh Hartnett (28) og den 10 år eldre supermodellen, Helena Christensen, en god stund.


Ifølge Ekstra Bladet er det Helena som får mesteparten av kjekkasens oppmerksomhet, til tross for at  Josh også har blitt koblet til flere modeller etter bruddet med Scarlet Johanson (22).


Den danske supermodellen holder fast ved at hun og Josh ikke er romantisk involvert, men ungguttens oppførsel gjør det vanskelig å ta påstanden hennes for god fisk. Nylig satte Josh seg nemlig på flyet i New York, for å spise burger og pommes frites med den vakre Helena i Irland.


Ekstra Bladet  beskriver møtet over fastfooden som romantisk og de to "gode vennene" så hverandre dypt inn i øynene. Etter måltidet ble Josh introdusert for modellvenninnens gode venn Michael Stipe, best kjent som vokalisten i REM.


Senere på kvelden gikk turen til utestedet Temple Bar i Dublin, der "Pearl harbour"-skuespilleren og supermodellen koste seg riktig i hverandres selskap. Da hadde Helena fått på seg en  "claddagh" - en tradisjonell irsk vennskapsring.


Det er uvisst om det var Josh som satte ringen på Helenas finger, men at de to hadde en usedvanlig god tone,  det er det liten tvil om!LES OGSÅ: Ashlee er forlovet!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.