Jørn Hoels datter synger med Bettan og Tor

Her øver Hoels datter Milla (7) på kveldens bidrag til «Melodi Grand Prix». Se video!

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld går «Melodi Grand Prix» endelig av stabelen.

Og det er særlig en syvåring som gleder seg mer enn de fleste.

Jørn Hoels syv år gamle datter Milla skal nemlig være med i koret til Elisabeth «Bettan» Andreasson (56) og Tor Endresen (55) når de framfører «All Over the World».

Se og hør Milla øve til årets MGP-finale i videoen øverst i artikkelen!

- Milla går på en skole som heter ART, der de har musikk og teateraktiviteter som fritidstilbud. Det er gjennom den at hun har fått være med, forteller en stolt pappa Jørn Hoel til Seoghør.no.

I PAPPAS FOTSPOR: Jørn Hoels datter  skal være med å synge med Tor og Bettan. Foto: Se og Hør/ Tore Skaar
I PAPPAS FOTSPOR: Jørn Hoels datter skal være med å synge med Tor og Bettan. Foto: Se og Hør/ Tore Skaar Vis mer

Jørn vet alt om hvordan det er å stå på MGP-scenen, etter å ha deltatt med låten «Inkululeko» i 1986. Det endte med en 6. plass i finalen.

Han hevder datteren ikke er nervøs før sin debut.

- Det blir veldig hyggelig, hun synes det er veldig kult. Men hun er ikke nervøs i det hele tatt, hun er altfor laid back, smiler Jørn, som gleder seg veldig til opptredenen.

ETTERLENGTET COMEBACK: Tor Endresen og Bettan gleder seg til å framføre «All over the World» under kveldens «Melodi Grand PrixK-fest i Oslo Spektrum. Foto: Se og Hør
ETTERLENGTET COMEBACK: Tor Endresen og Bettan gleder seg til å framføre «All over the World» under kveldens «Melodi Grand PrixK-fest i Oslo Spektrum. Foto: Se og Hør Vis mer

Kan bli historisk

En som er ekstra spent er også Bettan selv. For om hun vinner finalen og går videre til den internasjonale festen i Wien, blir hun historisk. Det er nemlig ingen andre som har klart å vinne like mange ganger.

- Da blir jeg i så fall verdensmester. Det er ingen som noensinne har vært fem ganger i finalen i Grand Prix’ historie, smiler den folkekjære artisten til Seoghør.no.

- Carola har tre, Johnny Logan har tre, også er det en grupppe fra Østerrike som har fire – det samme som meg, forteller den vakre veteranen.

STORT JUBILEUM: Utrolig, men sant - i år er det 30 år siden Bettan vant den internasjonale «Melodi Grand Prix»-finalen sammen med Hanne Krogh. Foto: Barabra Halden, NRK
STORT JUBILEUM: Utrolig, men sant - i år er det 30 år siden Bettan vant den internasjonale «Melodi Grand Prix»-finalen sammen med Hanne Krogh. Foto: Barabra Halden, NRK Vis mer

Hun har også en annen grunn til å feire kvelden, uansett hvordan det måtte gå.

- Vi har jo jubileum. Grand Prix feirer 60 år og det er 30 år siden jeg vant med Bobbysocks, så det kan ikke bli bedre! jubler Bettan.

Nyheten om at Bettan gjør «MGP»-comeback sprakk i februar. Men Bettans gamle Bobbysocks-kollega Hanne Krogh ble slett ikke tatt på senga.

- Hanne har  visst det lenge. Og vi skal jo feire for oss selv også. Vi har masse planer, forteller hun hemmelighetsfullt.

Seoghør.no er på plass under MGP-finalen og gir deg reaksjonene etter kveldens sending.

Melodi Grand Prix ser du på NRK1 lørdag kl. 20.25.

LES OGSÅ: Gjør comeback sammen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.