IKKE TID TIL HYTTA: Nå selger Jørn Hoel drømmehytten sin ved Gaustatoppen. Prislappen er 4,6 mill. Foto: Espen Solli/Se og Hør
IKKE TID TIL HYTTA: Nå selger Jørn Hoel drømmehytten sin ved Gaustatoppen. Prislappen er 4,6 mill. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

Jørn Hoel selger hyttepalasset

Jørn Hoel har lagt ut drømmehytta si for salg. Prislappen er 4,6 millioner.

SEOGHØR.NO: Sangartisten Jørn Hoel (56) har bestemt seg for å selge drømmehytta sin ved Gaustatoppen i Telemark. Det 200 kvadratmeter store palasset ligger 997 meter over havet, og sto ferdig for 12 år siden.

I følge salgsoppgaven på Finn.no er det meget gode skimuligheter med «gliavstand» ned til slalåmbakkene, samt tilbake til hytta fra toppen av Brendstaulheisen.

Prislappen er satt til 4,6 millioner kroner.

ROMSLIG: Hytta er på over 200 kvadratmeter. Foto: Se og Hør
ROMSLIG: Hytta er på over 200 kvadratmeter. Foto: Se og Hør Vis mer

Stuen er på hele 80 kvadratmeter med hele fire og en halv meter under taket, og har en gedigen skiferpeis. For øvrig består hytten av fire soverom, hems med senger og sove-muligheter, to bad, badstue, kjøkken og spisestue.

På den 40 kvm store terrassen er det installert jacuzzi. Det er gulvvarme i alle flislagte gulv.


Jørn forteller at årsaken til salget er at han de siste årene ikke har hatt så mye tid til å bruke hytta. Den Travle artisten har nemlig utrolig mange jern i ilden for tiden. Ved siden av at han er i ferd med å forsere sangkarrieren har han også startet sin egen matblogg på nettet.

Dessuten er han i full gang med å få sving på helsa, noe som blant annet innbefatter han et omfattende treningsprogram.

I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du se alle de flotte bildene av den unike hytten til Jørn Hoel.

LES OGSÅ: Fikk hjerteinfarkt hos legen