Jordons Hjarte-stopp

16 år som politikonstabel Phil Bellamy i "Med hjartet på rette staden" var nok for Mark Jordon.

OVER OG UT: I hele 16 år har man kunne følge livet til Phil Bellamy på TV. Foto: NRK
OVER OG UT: I hele 16 år har man kunne følge livet til Phil Bellamy på TV. Foto: NRK Vis mer

SEHER.NO: - Jeg vil ta med meg fantastiske minner og gode venner fra min tid i denne serien. I tillegg til å være skuespiller har jeg også produsert litt, og føler at det er på tide å utvikle den delen av karrieren min, sier Mark Jordon ifølge Daily Mirror.


Jordon (42) har vært med i serien helt siden den for første gang ble sendt på TV i 1992.


Også produsentene av serien bekrefter at Marks populære rollefigur Phil Bellamy er på vei ut av serien. Og finalen skal skje med brask og bram.


- Marks avskjedsscene er ikke bekreftet ennå, men det er nok drama i vente for Bellamy før han forlater oss, sier produsent Achie Tait.


I tillegg til Mark Jordon, vil også Jonathan Kerrigan (34), som spiller politikonstabel Rob Walker snart forlate serien. Kerrigan har spilt Walker de siste tre årene.


- Jeg har elsket vært minutt av det, men jeg føler at det er på tide å gå videre nå, sier han.


Kerrigan vil bli erstattet av Joe McFadden (31) som vil spille rollen som politimannen Joe Mason. McFadden er tippet til å bli en stor hit blant seriens kvinnelige seere...


"Med hjartet på rette staden", eller Heartbeat som den heter på orginalspråket, har vært en enorm suksess på NRK. Lørdag for to uker siden ble serien stemt frem som Europas beste TV-serie gjennom tidene i NRK-programmet "Ti på topp".